Bilentusiaster fra både ind- og udland får søndag den 6. oktober en unik mulighed for at gøre sig en god investering.

Bilentusiaster fra både ind- og udland får søndag den 6. oktober en unik mulighed for at gøre sig en god investering.
Auktionen finder sted søndag den 6. oktober kl. 13.00 ved Falke Biler i Kolding. Dørene åbnes for eftersyn på dagen fra kl. 10.00 frem til auktionsstart.

Da Kenneth Falke Theil, Direktør ved Falke Biler i Kolding, tidligere på året fik muligheden for at byde ubeset på indholdet af 2 maskinhaller fyldt med biler, blev fristelsen for stor, og han slog til. Inde i hallerne fandt han 59 velholdte og unikke specialbiler, hvor 41 af dem nu sælges på fysisk auktion.

Auktionen finder sted søndag den 6. oktober kl. 13.00 ved Falke Biler i Kolding. Dørene åbnes for eftersyn på dagen fra kl. 10.00 frem til auktionsstart.

Allerede nu har der været stor opmærksomhed fra både ind- og udland, og der bliver ivrigt forhåndsbudt på de mange specialbiler. Det er muligt at forhåndsbyde på nettet indtil fredag den 4. oktober kl. 20.00.

Klassiske biler under hammeren

På auktionen er der rig med mulighed for at se og købe klassiske biler, Hot Rods, Cabrioleter med mere. Blandt bilerne i kataloget finder man fx klassiske Cadillacs, Mustang, Porsche, Ferrari, VW Bobler, Buick, Chevrolet, Mercedes og Ford.

Auktionens højdespringer er katalognummer 20, en Porsche 911 Gemballa GTR 750 fra 2003, der kun er bygget i 3 eksemplarer, og som der i dag kun eksisterer 2 tilbage af i verden.

Særligt fra auktionen kan også fremhæves en Honda S2000 VS Cabriolet, en Ford Mustang Fastback, en Oldsmobile Rocket, en Porsche Speedster Replica samt en Chevrolet Corvette Cabriolet Roadster. Mange flere kan findes i kataloget.

Specialbiler i god stand

Det er sjældent, at man finder ladefund i denne størrelse, og hvad der gør fundet endnu mere interessant er standen på bilerne. Det er nemt at se, at de fleste er fra Californien med mest sol og tør luft, da næsten alle bilerne står helt uden rust og i flot og fejlfri stand.

Falke Biler og Campen Auktioner byder alle velkommen til en god dag i bilernes tegn, der står på bilos, sparken dæk og med mulighed for at købe mad og drikke i pølsevognen. Om du kommer for at byde eller bare for at opleve den gode atmosfære til auktionen, så er der rig med mulighed for at opleve flotte og unikke biler fra et fantastisk sjældent ladefund.

Pressen er velkommen på dagen, hvor der vil være mulighed for at lave interviews med sælgere, købere samt personerne bag auktionen. Der vil også være mange gode fotomuligheder, når bilerne bliver startet op, og når auktionen går i gang.

Flere nyheder

Opel Grandland X passer godt ind i danskernes ønske om en højt sidende og sikker bil med plads til hele famili... Læs mere!

Renault Clio, der netop er blevet præsenteret i E-TECH hybrid version, fejrer i år 30 år som Renaults bedst sæ... Læs mere!

Alle detaljer på den opdaterede KIA Stinger er nu offentliggjort. Læs mere!

En ny folkeskov med over 30.000 træer og lysåben natur ved Tilst kun få kilometer fra centrum i Aarhus ser sna... Læs mere!

Nye privatleasingtilbud på Giulia og Stelvio betyder, at man kan sætte sig bag rattet på nogle velkørende bile... Læs mere!

Hverdagen nærmer sig – børnene starter i skole igen, der skal smøres madpakker, og den daglige hente-og bringe... Læs mere!

Det automatiske parkeringssystem henter og bringer bilen helt uden indblanding. Systemet anvendes allerede i p... Læs mere!

Har du smidt noget i hovedet på en cyklist i dag? Nej? Godt, men det er der så andre, der har, for bag rattet ... Læs mere!

Interessen for SUV modeller er steget gevaldigt de senere år. Og med priserne på den nye KIA Sportage, kan fle... Læs mere!

Det er tid til at skifte til sommerdæk - hvad skal du være opmærksom på? Læs mere!