Jacob Madsen og Line Lykke Jensen har holdt sommerferie på førstepladsen i Danmarksmesterskabet i rally.

Jacob Madsen og Line Lykke Jensen har holdt sommerferie på førstepladsen i Danmarksmesterskabet i rally.
Ambitionen med EM løbet i Tjekkiet er at måle sig mod Opels fabrikskørere i juniorteamet, der stiller til start med tre biler.

Sommeren er dog blevet brugt på træning til efterårets tre DM rally og den tjekkiske afdeling af europamesterskabet i rally, der køres den 26.-28. august. Allerede i juni var de i Tjekkiet for at stifte bekendtskab med de tjekkiske veje i en afdeling af det tjekkiske mesterskab. Efter halvdelen af løbet var kørt, måtte de dog udgå, da et hul i køleren gjorde det umuligt at fortsætte. I juli blev Jacob Madsen nummer tre generelt i det traditionsrige KOMO rallysprint ved Gammelrand ved Kalundborg og vandt sin klasse.

Ambitionen med EM løbet i Tjekkiet er at måle sig mod Opels fabrikskørere i juniorteamet, der stiller til start med tre biler. Blandt andet sidste års vinder af ADAC Opel Rally Cup. Første optræden bliver dog i BIRCH Tvilum Rallyshow, der køres ved Fårvang allerede på fredag den 12. august. Weekenden efter køres fjerde afdeling af DM i rally på Lolland. Sydhavsrally på Lolland med rallycentrum i Horslunde udgør også tredje afdeling af Opel Corsa Rally Cup.

Flere nyheder

Opel Grandland X passer godt ind i danskernes ønske om en højt sidende og sikker bil med plads til hele famili... Læs mere!

Renault Clio, der netop er blevet præsenteret i E-TECH hybrid version, fejrer i år 30 år som Renaults bedst sæ... Læs mere!

Alle detaljer på den opdaterede KIA Stinger er nu offentliggjort. Læs mere!

En ny folkeskov med over 30.000 træer og lysåben natur ved Tilst kun få kilometer fra centrum i Aarhus ser sna... Læs mere!

Bilentusiaster fra både ind- og udland får søndag den 6. oktober en unik mulighed for at gøre sig en god inves... Læs mere!

Nye privatleasingtilbud på Giulia og Stelvio betyder, at man kan sætte sig bag rattet på nogle velkørende bile... Læs mere!

Hverdagen nærmer sig – børnene starter i skole igen, der skal smøres madpakker, og den daglige hente-og bringe... Læs mere!

Det automatiske parkeringssystem henter og bringer bilen helt uden indblanding. Systemet anvendes allerede i p... Læs mere!

Har du smidt noget i hovedet på en cyklist i dag? Nej? Godt, men det er der så andre, der har, for bag rattet ... Læs mere!

Interessen for SUV modeller er steget gevaldigt de senere år. Og med priserne på den nye KIA Sportage, kan fle... Læs mere!