AUBO Køkken & Bad har lanceret en helt ny serie af smukke og funktionelle fronter til køkken og bad. Serien har fået navnet AUBO UNIK.

AUBO Køkken & Bad har lanceret en helt ny serie af smukke og funktionelle fronter til køkken og bad. Serien har fået navnet AUBO UNIK.
”Vores nye UNIK serie er lidt af et unikum. I alt byder serien på 3 farvemuligheder, og ikke nok med, at disse nye modeller i den grad har udseendet med sig, så har de også en slidstyrke ud over det sædvanlige" udtaler AUBO-stifter og indehaver Jens B. Bertelsen.

Hos AUBO Køkken & Bad er ambitionen hele tiden at udvikle sortimentet og jævnligt præsentere nye smarte løsninger og materialer inden for kerneområderne køkken og bad. Hele tiden med både det visuelle og det funktionelle for øje.

Det nyeste skud på stammen hos den vestjyske køkkenvirksomhed er ingen undtagelse – faktisk er det lidt af et unikum. Derfor er det også meget passende, at den har fået navnet AUBO UNIK.

AUBO UNIK er en serie af nye fronter af en type, der ikke tidligere er set på det skandinaviske marked. Serien byder på tre varianter i hvid og 2 grå nuancer, der både lever op til det visuelle niveau samt kravene om kompromisløs funktionalitet i køkken eller bad med stor aktivitet.

”Vores nye UNIK serie er lidt af et unikum. I alt byder serien på 3 farvemuligheder, og ikke nok med, at disse nye modeller i den grad har udseendet med sig, så har de også en slidstyrke ud over det sædvanlige. Den nye UNIK serie er farvestabil over tid, hvilket også betyder, at man uden problemer kan tilkøbe fronter til sit køkken/bad efter flere år, uden at det vil medføre farvedifferentiering. Også rengøringen af den nye UNIK serie klares nemt. En fugtig klud kan klare både skidt, snavs og eventuelle fingeraftryk, ” udtaler AUBO-stifter og indehaver Jens B. Bertelsen.

Miljø- og prisvenlige produkter

Fronterne i den nye UNIK-serie er ikke bare funktionelle og smukke. De er tilmed miljøvenlige. Som den første danske producent fik AUBO sidste år bevis på, at en række af produkterne lever op til de strenge krav i henhold til verdens ældste miljøcertificering, BREEAM. Endda den norske version, BREEAM NOR, som stiller endnu højere krav til produkterne.

Også fronterne fra AUBO UNIK er BREEAM-dokumenterede, hvilket betyder, at man ligeledes skænker en tanke til miljøet, når man vælger produkter fra den nye serie.

Miljøvenlige, slidstærke og smukke. Det lyder umiddelbart som en dyr omgang, men det er så langt fra tilfældet.

”Selve grundmaterialet i vores nye UNIK-serie er en 16 mm MDF plade lamineret med en overflade i et silkeblødt, mat design. Endvidere bliver hver låge kantet med ABS kanter, der påsættes med PUR lim, således der stort set ikke fremstår limfuger. Den brugte PUR lim er desuden også både fugtbestandig og varmefast. Så selv om UNIK ligner en million, er det mest overraskende ved modellen nok, at UNIK ligger i den billige ende af prisskalaen, hvilket gør den til et oplagt valg for enhver pengepung,” lyder det fra Jens B. Bertelsen.

På hovedkontoret i Aulum er der en stålfast tro på, at AUBO UNIK bliver en stærk serie. Både til det private marked og i særdeleshed til projektmarkedet.

Flere nyheder

De danske huspriser er de seneste to måneder ikke set højere siden 2010. Men der er ikke mange huse at købe på... Læs mere!

Udbuddet af møbler, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten, er stærkt stigende. Læs mere!

Sommerferien er overstået og snart begynder rekordmange unge på en videregående uddannelse. Læs mere!

Landets første borgerenergifællesskab blev stiftet den 18. august 2020 under navnet Energifællesskab Avedøre A... Læs mere!

Bæredygtighed er andet og mere end et modefænomen i byggeriet af nye boliger. Læs mere!

På renoveringen af Lundevænget i København gav mødet med det murede byggeri så store udfordringer, at samarbej... Læs mere!

Bæredygtighed er mere aktuelt, end nogensinde før. På Folkemødet, som løb af stablen i sidste uge, var verdens... Læs mere!

Helt ren luft i køkken og bolig med Thermex Le Mans II emfang og Plasmex filter-teknologi. Læs mere!

Prisstigningerne på ejerlejligheder har længe trukket fra prisstigningerne på villaer og rækkehuse, men i 2018... Læs mere!

Få ekstra rum med nye kvalitetsløsninger til gæster, hønsehold og alle redskaberne. Læs mere!