Undgå ekstra-arbejde i haven til foråret med en lille indsats nu.

Undgå ekstra-arbejde i haven til foråret med en lille indsats nu.
Mangler du konkret viden om, hvordan du beskærer dine træer og buske optimalt eller inspiration til at gøre efterårshaven flot? Så kan du nu tilmelde dig Bauhaus’ gratis aftenkursus,

Hvis du gerne vil spare dig selv for unødig ekstra-arbejde i haven til foråret, er det nu, du skal sætte ind ved at gøre din have klar til efteråret. På den måde sikrer du havens buske og træer de bedste vækstbetingelser til næste sæson.

Mangler du konkret viden om, hvordan du beskærer dine træer og buske optimalt eller inspiration til at gøre efterårshaven flot? Så kan du nu tilmelde dig Bauhaus’ gratis aftenkursus, Women’s Night, der denne gang tager efterårshaven under kærlig behandling. Kurserne løber af stablen i uge 36 og 37 i samtlige varehuse.

I løbet af aftenen vil medarbejdere og eksterne haveeksperter gennemgå forskellige områder af efterårsklargøring kombineret med oplæg om dekoration, børnevenlige haveaktiviteter og lignende. Aftenen vil typisk veksle mellem teori og praksis, og deltagerne kan nyde forfriskninger undervejs.
Kun for kvinder?

Som navnet antyder, er Women’s Night målrettet kvinder, fordi byggemarkedskæden gerne vil inspirere kvinder til at interessere sig mere for gør-det-selv-projekter i hjemmet; noget der i mange familier ellers er mandens domæne.

”Vi får mange henvendelser fra kvinder, der faktisk gerne vil tage en mere aktiv part i havearbejdet, men simpelthen mangler konkret viden og vejledning, inden de går i gang. For det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan og hvornår man beskærer sine træer, hvis man gerne vil have en god sæson året efter. Samtidig oplever vi, at mange kvinder efterspørger inspiration til at indrette og dekorere haven. Derfor har vi sammensat programmet, så vi kommer rundt om det hele”, fortæller Hanne Mejer Nielsen, haveansvarlig produktchef i Bauhaus, men understreger samtidig, at mænd bestemt også er velkomne.

Women’s Night arrangementerne er meget populære, og da der kun er et begrænset antal pladser, er det en god idé at tilmelde sig hurtigst muligt på bauhaus.dk

Bauhaus er en schweizisk ejet koncern og har været i Danmark siden 1988. Bauhaus er repræsenteret i 17 lande og driver mere end 230 byggevarehuse.

Varehuskæden har cirka 1.500 medarbejdere i Danmark.

Flere nyheder

De danske huspriser er de seneste to måneder ikke set højere siden 2010. Men der er ikke mange huse at købe på... Læs mere!

Udbuddet af møbler, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten, er stærkt stigende. Læs mere!

Sommerferien er overstået og snart begynder rekordmange unge på en videregående uddannelse. Læs mere!

Landets første borgerenergifællesskab blev stiftet den 18. august 2020 under navnet Energifællesskab Avedøre A... Læs mere!

Bæredygtighed er andet og mere end et modefænomen i byggeriet af nye boliger. Læs mere!

På renoveringen af Lundevænget i København gav mødet med det murede byggeri så store udfordringer, at samarbej... Læs mere!

Bæredygtighed er mere aktuelt, end nogensinde før. På Folkemødet, som løb af stablen i sidste uge, var verdens... Læs mere!

Helt ren luft i køkken og bolig med Thermex Le Mans II emfang og Plasmex filter-teknologi. Læs mere!

Prisstigningerne på ejerlejligheder har længe trukket fra prisstigningerne på villaer og rækkehuse, men i 2018... Læs mere!

Få ekstra rum med nye kvalitetsløsninger til gæster, hønsehold og alle redskaberne. Læs mere!