Klart ja. Den populære opvaskemaskine fra Fisher & Paykel er unikt design - og samtidig uhyre effektiv. Den er netop kommet i en opgraderet version. Perfekt til mindre familier og lejligheder; men også stor nok til tolv personer.

Klart ja. Den populære opvaskemaskine fra Fisher & Paykel er unikt design - og samtidig uhyre effektiv. Den er netop kommet i en opgraderet version. Perfekt til mindre familier og lejligheder; men også stor nok til tolv personer.
Den ligner ikke nogen almindelig opvaskemaskine, og den er også alt andet end almindelig.

I dag er der flere singler i Danmark end nogensinde før. Mere end hver tredje er nu single, svarende til 1,6 millioner mennesker.* Samtidig bliver familierne større. Ifølge Danmarks Statistik er der 37 forskellige former for børnefamilie i Danmark. Hvor hovedparten stadig er den klassiske 'far, mor og børn', så er der kommer flere konstellationer, især efter flere par bliver skilt. Forskellige familiekonstellationer udløser forskellige behov.

Den ligner ikke nogen almindelig opvaskemaskine, og den er også alt andet end almindelig. Den er unik, ukompliceret og mere fleksibel end en traditionel opvaskemaskine. En praktisk skuffe i en rygvenlig højde – nem at fylde og nem at tømme. Lydsvag, miljøvenlig og utrolig smuk. Navnet er DishDrawer – Single eller Double. Med Double DishDrawer får du 2 separate opvaskeskuffer, som fungerer helt uafhængigt af hinanden. Du har altid rent service.

Double DishDrawer klarer op til 12 middagstallerkener og både de høje vinglas og store kaffekopper. Skånsom mod dine glas, men samtidig effektiv nok til at fjerne den mad, der er brændt på i dine gryder. Rengøringsvenligheden er helt i top, uden de krinkelkroge, der ofte samler på madrester. Hvis begge opvaskeskuffer er monteret i en brugervenlig højde lige under bordpladen, kan du stå oprejst, når du fylder og tømmer dem. Din ryg vil elske dig for det.

Enkel og miljørigtig

Bag det æstetiske ydre findes verdens mest avancerede teknologi i verdens mest enkle konstruktion. En intelligent teknologi og et design, der ikke bare lever op til dine ønsker som moderne forbruger, men også opfylder forventninger, du ikke vidste du havde. Fisher & Paykel vil gerne gøre hverdagen enklere, så tiden kan bruges på dét, der virkelig betyder noget: familie og venner. Her er DishDrawer et godt eksempel.

Størrelsen på opvaskemaskinen er den samme som en standard opvaskemaskine. Vand- og energiforbruget er minimalt (energiklasse A på både vaske- og tørreevne). Energiklassen gør, at maskinen årligt bruger 140,8 kWh og 1760 liter vand.**

Fisher & Paykels nye, opgraderede DishDrawer har fået integreret håndtag, stålfront over hele overfladen, nyt, flot display og en forbedret, minimalistisk indretning i maskinen. Et nyt program (’Sanitise’) øger temperaturen på den sidste skylning for ekstra rengøring af fx babyflasker. ’Extra Dry’ -indstillingen forbedrer tørringsresultatet selv på service af plastic. Fås i stål, hvid og som indbygning.
Vejledende priser: fra 8499 DKK til 14999 DKK (Single DishDrawer - Double DishDrawer)

Som de siger i New Zealand: Lige om lidt ønsker du dig en. Eller to!

Flere nyheder

De danske huspriser er de seneste to måneder ikke set højere siden 2010. Men der er ikke mange huse at købe på... Læs mere!

Udbuddet af møbler, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten, er stærkt stigende. Læs mere!

Sommerferien er overstået og snart begynder rekordmange unge på en videregående uddannelse. Læs mere!

Landets første borgerenergifællesskab blev stiftet den 18. august 2020 under navnet Energifællesskab Avedøre A... Læs mere!

Bæredygtighed er andet og mere end et modefænomen i byggeriet af nye boliger. Læs mere!

På renoveringen af Lundevænget i København gav mødet med det murede byggeri så store udfordringer, at samarbej... Læs mere!

Bæredygtighed er mere aktuelt, end nogensinde før. På Folkemødet, som løb af stablen i sidste uge, var verdens... Læs mere!

Helt ren luft i køkken og bolig med Thermex Le Mans II emfang og Plasmex filter-teknologi. Læs mere!

Prisstigningerne på ejerlejligheder har længe trukket fra prisstigningerne på villaer og rækkehuse, men i 2018... Læs mere!

Få ekstra rum med nye kvalitetsløsninger til gæster, hønsehold og alle redskaberne. Læs mere!