Loewe bild 7 er navnet på det nye Ultra HD OLED TV, som Loewe introducerer med VantaVision billedteknologi.

Loewe bild 7 er navnet på det nye Ultra HD OLED TV, som Loewe introducerer med VantaVision billedteknologi.
Loewe bild 7 leveres som standard med vægbeslag. Som tilkøbsmulighed fås en række særlige standløsninger, bl.a. motoriserede gulv- og bordstande samt drej- og svingbare vægophæng.

Loewe bild 7 er Loewes første TV med OLED-teknologi. De klare selvlysende pixels i OLED-displayet gør det muligt at skabe uendeligt skarpe kontraster, en meget større farveskala, endnu finere farvegraduering og et hidtil uset niveau af sort i sammenligning med konventionelle LCD-TV. Kombinationen af denne nye state-of-the-art OLED-teknologi og Loewes legendariske billedbehandlings-software kalder Loewe for Loewe VantaVision.

Udtrykket stammer fra det mørkeste, menneskeskabte stof kaldet VantaBlack®. Det består af rørformede partikler, der afspejler næsten intet lys, men absorberer op til 99 procent lys. Ved at bruge denne særlige ultimative sort bliver rumteleskoper kalibreret og satellitter camoufleret. Denne dybeste nuance af sort har også givet en ny dimension til billedkunsten - billedhugger Anish Kapoor er den eneste kunstner, der har fået rettigheder til at arbejde med denne type farve. Loewes VantaVision billedteknologi er inspireret af VantaBlack®.

Perfekt lyd og design
Loewe bild 7 er en forestilling i sig selv. Når TV´et tændes glider den elegante glasskærm automatisk opad, vha. indbyggede motorer, og afslører en slank men meget kraftfuld soundbar, med en effekt på hele 120 Watt, fra seks drivers og fire passive bas membraner. Soundbaren producerer en dynamisk og præcis lyd, der fylder rummet med en kraftfuld og hidtil uhørt lydgengivelse. Når TV´et slukkes, sænker skærmen sig igen lydløst ned og skjuler diskret soundbaren, så kun den minimalistiske glasskærm er synlig.

Med denne formidable lydkvalitet og den integrerede Bluetooth-teknologi, er det naturligvis oplagt at benytte muligheden for at streame musik til Loewe bild 7 TV´et via en smartphone eller tablet.

Designet af Loewe bild 7 kan bedst beskrives som: en ren underdrivelse. Æstetisk let og minimalistisk. Med en tykkelse på under 7 mm er TV´ets display slankere end de fleste smartphones. Fremstillet af de fineste materialer, med et udsøgt niveau af finish, er Loewe bild 7 et perfekt supplement til enhver smuk indretning.

En elegant bagbeklædning, betrukket med stof, skjuler stik og kabler bag på TV´et, så Loewe bild 7 ser smukt ud i et 360 graders perspektiv, og muliggør placering stort set hvor som helst i et rum, også helt frit placeret.

Det smukke, detaljerede og gennemtænkte design gælder også brugergrænsefladen, hvis funktioner, avancerede moderne grafik og designprincipper gør brugen af TV´et til en udsøgt fornøjelse.

Loewe bild 7 fås i farven Graphite Grey i to skærmstørrelser på hhv. 55" og 65". Vejl. udsalgspriser er kr. 42.999,- og 57.999,-

Loewe bild 7 leveres som standard med vægbeslag. Som tilkøbsmulighed fås en række særlige standløsninger, bl.a. motoriserede gulv- og bordstande samt drej- og svingbare vægophæng.

Kan købes i butikkerne fra medio september 2016.

Flere nyheder

De danske huspriser er de seneste to måneder ikke set højere siden 2010. Men der er ikke mange huse at købe på... Læs mere!

Udbuddet af møbler, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten, er stærkt stigende. Læs mere!

Sommerferien er overstået og snart begynder rekordmange unge på en videregående uddannelse. Læs mere!

Landets første borgerenergifællesskab blev stiftet den 18. august 2020 under navnet Energifællesskab Avedøre A... Læs mere!

Bæredygtighed er andet og mere end et modefænomen i byggeriet af nye boliger. Læs mere!

På renoveringen af Lundevænget i København gav mødet med det murede byggeri så store udfordringer, at samarbej... Læs mere!

Bæredygtighed er mere aktuelt, end nogensinde før. På Folkemødet, som løb af stablen i sidste uge, var verdens... Læs mere!

Helt ren luft i køkken og bolig med Thermex Le Mans II emfang og Plasmex filter-teknologi. Læs mere!

Prisstigningerne på ejerlejligheder har længe trukket fra prisstigningerne på villaer og rækkehuse, men i 2018... Læs mere!

Få ekstra rum med nye kvalitetsløsninger til gæster, hønsehold og alle redskaberne. Læs mere!