En eksklusiv vinøs nyhed er essentielt i Svane Køkkenets 2018-kollektion, som emmer af nordisk råstyrke og maskuline stemninger med sit mørke designudryk.

En eksklusiv vinøs nyhed er essentielt i Svane Køkkenets 2018-kollektion, som emmer af nordisk råstyrke og maskuline stemninger med sit mørke designudryk.
Rå og raffineret. Mørkt i mørkt. Det eksklusive Hideaway Sommelier® understreger det raffinerede look i Svane Køkkenets 2018-kollektion, som tilgodeser vinelskere med denne specialdesignede køkkenløsning. (PR-foto: Svane Køkkenet)

Findes der noget bedre end et glas kølig hvidvin på en sommerdag eller en perfekt tempereret rødvin til din steak lørdag aften? Med sin nye 2018-kollektion tilgodeser Svane Køkkenet de mange vinentusiaster med et specialdesignet vinskab – en integreret køkkenløsning med alt i udstyr til vinentusiasten.

”Interessen for vin er en markant tendens blandt køkkenkøbere, og derfor har vi integreret en specialdesignet løsning med interesse for vin og udstyr i vores 2018-kollektion – vi kalder den Hideaway Sommelier®,” fortæller arkitekt MAA Rolf Birk, som er design- og konceptansvarlig hos Svane Køkkenet.

Bag Hideaway-skabets låger, der kan designes i stil med det resterende køkken, gemmer sig et lækkert vinkøleskab, ophæng til vinglas, et arbejdsbord og en skuffe indrettet specielt til vinudstyr.

Skabets låger kan skubbes til side og gemmes væk som en del af køkkenløsningen – på den måde kan du lade vinskabets herligheder være til udstilling i indretningen. Alternativt kan du med én let bevægelse skubbe køkkenlågerne for og gemme løsningen af vejen, hvis du ønsker en mere rolig indretning.

Hideaway Sommelier® lanceres i to størrelser med hhv. et lille og et stort vinkøleskab og i enkelt og dobbelt bredde.

RAW - det mørke køkken er for alvor tilbage

Svane Køkkenets 2018-kollektion er rå og raffineret, hvilket det gennemgående materiale også vidner om. RAW er et eksklusivt finérmateriale i egetræ, som er lige dele modigt, maskulint og elegant, og som emmer af rå natur og eksklusivitet – et totalt opgør med det hvide køkken.

Det mørke materiale kan bruges på tværs af Svane Køkkenets forskellige designkøkkener og giver derfor et væld af muligheder for at indrette dit private køkken præcis, som du ønsker det – både når det gælder form, funktion og eksklusive køkkendetaljer som Hideaway Sommelier®.

Flere nyheder

De danske huspriser er de seneste to måneder ikke set højere siden 2010. Men der er ikke mange huse at købe på... Læs mere!

Udbuddet af møbler, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten, er stærkt stigende. Læs mere!

Sommerferien er overstået og snart begynder rekordmange unge på en videregående uddannelse. Læs mere!

Landets første borgerenergifællesskab blev stiftet den 18. august 2020 under navnet Energifællesskab Avedøre A... Læs mere!

Bæredygtighed er andet og mere end et modefænomen i byggeriet af nye boliger. Læs mere!

På renoveringen af Lundevænget i København gav mødet med det murede byggeri så store udfordringer, at samarbej... Læs mere!

Bæredygtighed er mere aktuelt, end nogensinde før. På Folkemødet, som løb af stablen i sidste uge, var verdens... Læs mere!

Helt ren luft i køkken og bolig med Thermex Le Mans II emfang og Plasmex filter-teknologi. Læs mere!

Prisstigningerne på ejerlejligheder har længe trukket fra prisstigningerne på villaer og rækkehuse, men i 2018... Læs mere!

Få ekstra rum med nye kvalitetsløsninger til gæster, hønsehold og alle redskaberne. Læs mere!