Med nye innovationer opstår nye muligheder. De nye forbundne apparater fra Siemens, den intelligente software samt nye elektroniske muligheder med Home Connect app‘en giver helt nye måder at bruge sit køkken på.

Med nye innovationer opstår nye muligheder. De nye forbundne apparater fra Siemens, den intelligente software samt nye elektroniske muligheder med Home Connect app‘en giver helt nye måder at bruge sit køkken på.
Kogetop med usynlig emhætte I Siemens’ nye og smarte kogeplade i iQ700-serien er der tilknyttet en emhætte, som dog er svær at spotte, da den er gemt i selve kogepladen.

Home Connect gør hverdagen lettere, fordi du kan styre alle dine forbundne Siemens-apparater via smartphone eller tablet, uanset hvor du opholder dig.

Den nye cookConnect-funktion hos Siemens gør det muligt for emhætten og komfuret at interagere, så det bliver lettere end nogensinde før at regulere apparaterne. Et trådløst modul er indbygget i de nye iQ700-emhætter og -komfurer, der gør, at de kan udveksle information. Emhætten aktiveres automatisk, så snart komfuret tændes, og alle funktionerne på den glaskeramiske kogeplade kan kontrolleres direkte ved at bruge dualLight Slider-kontrolsystemet. Dog ligger den ultimative kontrol stadig i brugernes hænder, da den automatiske funktion til enhver tid kan justeres eller slås fra.

Emhætten kan desuden justere sig selv automatisk efter mængden af damp fra madlavningen med Siemens‘ luftsensor. Med et minimalt energiforbrug og lavt støjniveau sikrer emhætten klar luft i køkkenet, uden at kokken skal løfte en finger.

Det nye iQ700-komfur er forbundet til Siemens‘ opskriftssamling via Home Connect app‘en, hvor der løbende tilføjes nye opskrifter. App’en kommunikerer direkte med stegnings- og kogningssensorene og sætter automatisk tempuraturen på komfuret efter, hvad der står i opskriften. Med den nye teknologi bliver pasta kogt al dente, dumplings falder ikke fra hinanden, steaks bliver stegt til perfektion og fisken forbliver saftig og delikat.

Emhætte med stemningslys
I den nye iQ700-emhætte fra Siemens kan man indstille forskelligt stemningslys med funktionen emotionLight Pro. Foruden prædefinerede farver kan man vælge mellem flere forskellige nuancer. Den nye flade og sorte emhætte har en vertikal glasskærm, som minder om et moderne og lækkert fladskærms-TV.

De traditionelle funktioner for en emhætte er også understøttet af Home Connect app’en; tænd, sluk og justering af styrken. Derudover får man oplyst via app’en, når filteret skal rengøres eller skiftes.

Kogetop med usynlig emhætte I Siemens’ nye og smarte kogeplade i iQ700-serien er der tilknyttet en emhætte, som dog er svær at spotte, da den er gemt i selve kogepladen.

Med inductionAir kan emhætter fra Siemens nu opsluge dampe og madduft direkte fra pander og gryder med en ventilator, der yder over 690 m3/h. Samtidig holdes støjniveauet på et lavt niveau takket være den dokumenterede Siemens iQdrive-motor. Emhættens integrerede luftkvalitetssensor opfanger mængden af damp og tilpasser ventilationsniveauet automatisk, så emhættens effektivitetsniveau holdes på et absolut minimum.

De nye produkter fra Siemens vil være tilgængelige i løbet af 2017.

Flere nyheder

De danske huspriser er de seneste to måneder ikke set højere siden 2010. Men der er ikke mange huse at købe på... Læs mere!

Udbuddet af møbler, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten, er stærkt stigende. Læs mere!

Sommerferien er overstået og snart begynder rekordmange unge på en videregående uddannelse. Læs mere!

Landets første borgerenergifællesskab blev stiftet den 18. august 2020 under navnet Energifællesskab Avedøre A... Læs mere!

Bæredygtighed er andet og mere end et modefænomen i byggeriet af nye boliger. Læs mere!

På renoveringen af Lundevænget i København gav mødet med det murede byggeri så store udfordringer, at samarbej... Læs mere!

Bæredygtighed er mere aktuelt, end nogensinde før. På Folkemødet, som løb af stablen i sidste uge, var verdens... Læs mere!

Helt ren luft i køkken og bolig med Thermex Le Mans II emfang og Plasmex filter-teknologi. Læs mere!

Prisstigningerne på ejerlejligheder har længe trukket fra prisstigningerne på villaer og rækkehuse, men i 2018... Læs mere!

Få ekstra rum med nye kvalitetsløsninger til gæster, hønsehold og alle redskaberne. Læs mere!