Har dit hjem set ud som det gør nu, alt for længe? Måske ville et rum eller to have rigitg godt af en god opfriskning, men det er småt med både tid og penge til både ny indretning og en større renovering?

Har dit hjem set ud som det gør nu, alt for længe? Måske ville et rum eller to have rigitg godt af en god opfriskning, men det er småt med både tid og penge til både ny indretning og en større renovering?
Endevæg, lister, dør og kommode malet med farven Ocean Green fra Sadolin.

Hvis det er tilfældet, så har Sadolin et par smarte forslag på lager, som med minimal anstrengelse vil gøre heIt almindelige, måske kedelige, rum kreative og indbydende.

Det eneste der er brug for, er lidt maling og lidt fantasi – og så er det bare at gå igang med din egen Mini-makeover!

Sadolin har givet nyt liv til et ældre standardkøkken samt en væg i en spisestue, som ikke blev anvendt optimalt. Vi er udgået fra den indretning som allerede var i rummet og har kun tilføjet maling og en enkel styling. Læs endnu mere om kampagnen og se de otte flotte farver i fine miljøbilleder på www.sadolin.dk og i Sadolins Inspirationsbrochure ’”Mini-Makeover”.

En farvekollektion som du kan eksperimentere med
Som inspiration til din egen mini-makeover har Sadolin fundet frem til en farvekollektion fyldt med smukke nuancer som frit kan kombineres ud fra personlig smag og indretningsstil.

Tone-i-tone er en stærk farvetrend som Sadolin har valgt at vise med en mørk og fyldig ’Ocean Green’. Farverne repræsenteres med et antal mere neutrale nuancer i kombination med lyse pasteller samt mørkere og dybere farver. Disse grundfarver hjælper dig til et stilsikkert og enkelt resultat.

Med Sadolins Visualizer app er det muligt at teste farverne inden man beslutter sig for at male med dem, og på den måde se hvilke som passer allerbedst til ens hjem.

Flere nyheder

De danske huspriser er de seneste to måneder ikke set højere siden 2010. Men der er ikke mange huse at købe på... Læs mere!

Udbuddet af møbler, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten, er stærkt stigende. Læs mere!

Sommerferien er overstået og snart begynder rekordmange unge på en videregående uddannelse. Læs mere!

Landets første borgerenergifællesskab blev stiftet den 18. august 2020 under navnet Energifællesskab Avedøre A... Læs mere!

Bæredygtighed er andet og mere end et modefænomen i byggeriet af nye boliger. Læs mere!

På renoveringen af Lundevænget i København gav mødet med det murede byggeri så store udfordringer, at samarbej... Læs mere!

Bæredygtighed er mere aktuelt, end nogensinde før. På Folkemødet, som løb af stablen i sidste uge, var verdens... Læs mere!

Helt ren luft i køkken og bolig med Thermex Le Mans II emfang og Plasmex filter-teknologi. Læs mere!

Prisstigningerne på ejerlejligheder har længe trukket fra prisstigningerne på villaer og rækkehuse, men i 2018... Læs mere!

Få ekstra rum med nye kvalitetsløsninger til gæster, hønsehold og alle redskaberne. Læs mere!