Det nye 4K Ultra HD-TV er en hyldest til Bang & Olufsens ikoniske designtradition og håndværk. BeoVision 14 har en tidløs elegance, der matcher dens uovertrufne lyd, perfekte billedkvalitet og avancerede tilslutningsmuligheder.

Det nye 4K Ultra HD-TV er en hyldest til Bang & Olufsens ikoniske designtradition og håndværk. BeoVision 14 har en tidløs elegance, der matcher dens uovertrufne lyd, perfekte billedkvalitet og avancerede tilslutningsmuligheder.
Det nye TV fra Bang & Olufsen kan placeres lige, hvor man ønsker det. Vælg en motoriseret gulvstand, som kan justeres ved hjælp af fjernbetjeningen, hæng tv'et på væggen som et kunstværk eller placér det skødesløst tilbagelænet på en faststående staffelistand.

TV fås ikke smukkere end BeoVision 14. De diskrete frontlameller i egetræ giver en varm, organisk kontrast til det kølige, mørke glaspanel og den firkantede aluminiumsramme, der sikrer en præcis indramning af lyd og billede.

BeoVision 14 fås med en 40" eller 55" LED-baseret LCD-skærm med antirefleksbehandlet frontglas, som reducerer forstyrrende refleksioner med mere end 98 procent. TV'et indeholder desuden sofistikeret teknologi, der sikrer perfekt billede og lyd, uanset om man ser film, hører musik eller spiller.

De ultratynde lameller, som dækker BeoVision 14's specialfremstillede trevejshøjttalere, er fremstillet af det fineste egetræ og er resultatet af et ekstraordinært præcisionsarbejde, der udnytter materialet til det yderste. Den træbeklædte højttalerfronts varme udtryk er baseret på akustiske erfaringer fra den ikoniske BeoLab 18 højttaler, der har tilsvarende egetræslameller.

Nem adgang til dit yndlingsindhold
BeoVision 14 er baseret på Android TV-platformen, der sikrer hurtig og nem adgang til masser af webbaseret indhold og spændende apps inden for underholdning, nyheder og spil.

Den integrerede Google CastTM-teknologi gør det muligt at streame film, fotos og musik direkte fra en mobiltelefon eller tablet ved ét tryk på en knap. BeoVision 14 kan også håndtere nye formater som f.eks. HEVC, der gør det muligt at streame 4K-indhold direkte fra onlinekilder.

BeoVision 14 kan naturligvis integreres let og problemfrit med alle de andre BeoLink Multiroom-produkter fra Bang & Olufsen.

Samtidig med lanceringen af BeoVision 14 introducerer Bang & Olufsen en ny version af den ikoniske BeoRemote One. Den nye BeoRemote One Bluetooth er designet med fire MyButtons, der gør det muligt at lagre en specifik kombination af indstillinger, og derefter vende tilbage til dem med blot et enkelt tryk.

Det nye ikoniske TV fra Bang & Olufsen kan placeres lige, hvor man ønsker det. Vælg en motoriseret gulvstand, som kan justeres ved hjælp af fjernbetjeningen, hæng tv'et på væggen som et kunstværk (højre- eller venstrehængslet) eller placér det skødesløst tilbagelænet på en faststående staffelistand.

Som alternativ til egetræslameller fås fronterne også med stof i mange forskellige farver, der gør det muligt at tilpasse BeoVision 14 til hjemmets indretning.

BeoVision 14 kan købes i Bang & Olufsen butikker til en vejledende salgspris fra:

BeoVision 14, 40" m/ egetræslameller fra DKK 49.890
BeoVision 14, 55" m/ egetræslameller fra DKK 66.890

Flere nyheder

De danske huspriser er de seneste to måneder ikke set højere siden 2010. Men der er ikke mange huse at købe på... Læs mere!

Udbuddet af møbler, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten, er stærkt stigende. Læs mere!

Sommerferien er overstået og snart begynder rekordmange unge på en videregående uddannelse. Læs mere!

Landets første borgerenergifællesskab blev stiftet den 18. august 2020 under navnet Energifællesskab Avedøre A... Læs mere!

Bæredygtighed er andet og mere end et modefænomen i byggeriet af nye boliger. Læs mere!

På renoveringen af Lundevænget i København gav mødet med det murede byggeri så store udfordringer, at samarbej... Læs mere!

Bæredygtighed er mere aktuelt, end nogensinde før. På Folkemødet, som løb af stablen i sidste uge, var verdens... Læs mere!

Helt ren luft i køkken og bolig med Thermex Le Mans II emfang og Plasmex filter-teknologi. Læs mere!

Prisstigningerne på ejerlejligheder har længe trukket fra prisstigningerne på villaer og rækkehuse, men i 2018... Læs mere!

Få ekstra rum med nye kvalitetsløsninger til gæster, hønsehold og alle redskaberne. Læs mere!