REDISCOVER – om drømme, kærlighed, ambitioner, protest og eftertænksomhed.

REDISCOVER – om drømme, kærlighed, ambitioner, protest og eftertænksomhed.
Norma, fra REDISCOVER kollektionen, i rusty red.

Stilhed og ro er to særligt eftertragtede varer, og en positiv form for ensomhed og egoisme er opstået. Tid til fordybelse, dybsindighed og eftertænksomhed.

Vi leder efter inspiration i både det nære og det fjerne, i det gamle og det nye, hos unge og ældre, i byens pulserende liv og landets stille ro. Ofte finder vi noget helt nyt, men også genopdagelsen af tidligere tanker og trends kan nu sættes sammen i en ny kontekst, blandes og resultere i noget helt nyt.

Efter en tid med rene lyse farver, opstår en tendens til at lege – også når det kommer til indretningen i hjemmet, vores base. Vi går en tid i møde, hvor der vil blive mere plads. Plads til at lege med farver, former, stoftyper og stemninger. Der bliver plads til drømme, kærlighed, høje ambitioner, protest og eftertænksomhed.

Sofakompagniet har med ‘Rediscover’ kollektionen for Autumn 16 leget med alle tilgængelige elementer. Samhørighed skabes mellem lyse og mørke farver, og der bliver eksperimenteret med mangfoldige former.

Her er der gjort plads til alle. Både til den eksperimenterende samt til den mere strømlignede boligindretter.

“Efter nogle sæsoner med rene lyse farver er der nu en tendens til at lege mere – i moden, såvel som når det kommer til vores indretning. Der kommer mere tyngde i både valg af farver, former og stoftyper”, udtaler Sofakompagniets Kreative Direktør, Cathrine Rudolph.

REDISCOVER kollektionen defineres af to tendenser:

NATURE & HERITAGE
Elementære grønne farver og velkendte oplevelser i naturen bliver genopdaget. Der skabes plads til sanseoplevelser, dybsindighed og fundamentalitet. Det jordnære liv findes i naturens rå elementer.

De grønne farver og den varme orange som kontrast, skaber samhørighed med plads til bløde værdier og fællesskab i hjemmets hyggelige indretning.

SIMPEL & USPOILED
Lyse, lette og nye vinterfarver, som nærmest fremstår transparente. Tanker henledes til det uendelige og uspolerede. Inspirationen hentes fra øde ørkenområder samt himlens imponerende farvespil. En drømmende lethed hentes i de fine og lysegrå sandkorn og i de støvede elegante blå/grønne lyse farver. Mulighederne er uendelige i dette simple, lyse og lette univers.

REDISCOVER kollektionen lanceres mandag d. 29. august. 2016

 
Flere nyheder

De danske huspriser er de seneste to måneder ikke set højere siden 2010. Men der er ikke mange huse at købe på... Læs mere!

Udbuddet af møbler, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten, er stærkt stigende. Læs mere!

Sommerferien er overstået og snart begynder rekordmange unge på en videregående uddannelse. Læs mere!

Landets første borgerenergifællesskab blev stiftet den 18. august 2020 under navnet Energifællesskab Avedøre A... Læs mere!

Bæredygtighed er andet og mere end et modefænomen i byggeriet af nye boliger. Læs mere!

På renoveringen af Lundevænget i København gav mødet med det murede byggeri så store udfordringer, at samarbej... Læs mere!

Bæredygtighed er mere aktuelt, end nogensinde før. På Folkemødet, som løb af stablen i sidste uge, var verdens... Læs mere!

Helt ren luft i køkken og bolig med Thermex Le Mans II emfang og Plasmex filter-teknologi. Læs mere!

Prisstigningerne på ejerlejligheder har længe trukket fra prisstigningerne på villaer og rækkehuse, men i 2018... Læs mere!

Få ekstra rum med nye kvalitetsløsninger til gæster, hønsehold og alle redskaberne. Læs mere!