Efter 17 år i Deloitte og knap to år i VP Security skifter Kim Bjørn Christensen nu til en af nordens vækstkometer inden for løn, HR og regnskab.

Efter 17 år i Deloitte og knap to år i VP Security skifter Kim Bjørn Christensen nu til en af nordens vækstkometer inden for løn, HR og regnskab.
Kim Bjørn Christensen, der efter en årrække hos Deloitte og VP Securities nu er hyret til Azets-koncernen som ny CFO i det danske selskab.

Den tid, hvor en økonomidirektør kunne koncentrere sig om virksomhedens nøgletal og finansielle forhold, er forbi. I dag anvendes en CFOs ofte dybe og brede kompetencer også til at understøtte den forretningsudvikling, som virksomheden gennemgår. Det kan dels være i forbindelse med den løbende tilpasning til markedsvilkårene, der følger med digitaliseringen af mange arbejdsprocesser, dels som følge af den konsolidering, der finder sted i mange brancher.

Det er også tilfældet i den nordiske løn- og regnskabskoncern Azets, hvor det danske selskab netop har ansat Kim Bjørn Christensen som ny CFO. Han er uddannet cand.merc.aud. fra CBS og kommer senest fra VP Securities A/S. Før da var Kim Bjørn Christensen ansat 17 år i Deloitte, senest som director, hvor han både ledelsesmæssigt og strategisk har indhentet erfaringer, som han nu skal bringe i anvendelse hos Azets, der på nordisk plan beskæftiger over 3.000 medarbejdere, heraf flere end 300 i Danmark.

Azets skal vokse i Danmark

- Mange virksomheder inden for løn og regnskab er på en strategisk rejse, hvor de enten bliver købt op eller tager en førerposition i forbindelse med den fortsatte konsolidering af konsulentbranchen. I koncernen har vi lagt en klar vækststrategi i alle lande, og vi har både den finansielle og organisatoriske styrke til at slå til, når de rigtige muligheder byder sig på det danske marked, fastslår adm. direktør June Mejlgaard Jensen fra Azets Insight A/S og uddyber:

- Vi gør klar til opkøb, og her vil Kim som ny CFO i Danmark få ansvaret for at integrere hele regnskabsdelen i vores organisation og systemer. Kim kommer til os på et tidspunkt, hvor vi kan gøre brug af hans baggrund og kompetencer inden for consulting og indsigt i mange brancher til at udnytte vores platforme og enorme mængder af data, fastslår June Mejlgaard Jensen.

Alt godt kan blive bedre

Uanset hvor effektivt man synes, der arbejdes i en virksomhed, er det interne mantra hos Azets, at man altid skal kunne gøre det lidt bedre. Eller rettere - helst mindst 20% bedre. Den høje overligger tiltaler den nye CFO, som altid ser indad for at finde forbedringspotentialet frem.

- Det er den visse død for en virksomhed at tro, at alting er toptrimmet, og at der ikke er flere forbedrings­muligheder at komme efter. Alt godt kan blive bedre. Derfor er det vigtigt, at vi både i hverdagen og i forbindelse med opkøb vurderer de systemer og data, vi arbejder med, så vi hele tiden går med det bedste benchmark på tværs af systemer og organisationer, siger Kim Bjørn Christensen og fortsætter:

- Jeg har fulgt Azets gennem flere år og ser frem til at blive en del af holdet. På den korte tid, jeg har været her, er jeg allerede nu imponeret over ledelsens og medarbejdernes tilgang til de udfordringer, der er, når man gennemfører forandringsprocesser såvel hos kunderne som en selv.

Olie på fingrene

Det er ikke kun i arbejdslivet, Kim Bjørn Christensen har fingrene dybt nede i maskinrummet. Privat er han passioneret bil- og motorcykelentusiast. Udover to klassiske Porscher i garagen har han også en Ducati motorcykel, men perlen i samlingen er en Triumph Bonneville, som han købte, da han var 19. Han skilte den ad i atomer, satte den i stand og har vedligeholdt den siden, så den i dag fremstår som i 1967, da den kørte af samlebåndet. Kim Bjørn Christensen bor på Sluseholmen i København sammen med sin hustru Christina og deres to børn, Conrad på 10 og Ebba på 14 år.

Flere nyheder

Historien om dansk lodseri går over 500 år tilbage og er en vigtig del af danmarkshistorien. Nu er historien f... Læs mere!

Covid-19-pandemien har sat turbo på den digitale forbrugeradfærd og en digitalisering af branchen, der ellers ... Læs mere!

Lønmodtagere, der også driver selvstændig virksomhed, må se langt efter hjælp i den forlængelse af hjælpepakke... Læs mere!

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat blød... Læs mere!

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i besty... Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere. Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe. Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!