CABINN har valgt Coor som ny serviceleverandør af hotelrengøring i Esbjerg og Odense. Aftalen træder i kraft pr. 1. oktober 2016.

CABINN har valgt Coor som ny serviceleverandør af hotelrengøring i Esbjerg og Odense. Aftalen træder i kraft pr. 1. oktober 2016.
CABINN har valgt Coor som ny serviceleverandør af hotelrengøring i Esbjerg og Odense.

Kontrakten med CABINN er Coors første kontrakt med hotelrengøring i Norden. Aftalen indebærer housekeeping af hotellets værelser og faciliteter i begge byer.

- Det er spændende at få en kontrakt på et helt nyt marked for Coor, og vi ser frem til samarbejdet med CABINN. Hotelrengøring i Danmark drives fortsat ofte inhouse af hotellerne, hvorved vi ser et stort vækstpotentiale i denne branche for professionelle rengøringsydelser. Med CABINN-kontrakten har Coor mulighed for at vise hotelbranchen, at vi er et godt housekeepingalternativ, siger Jørgen Utzon, adm. direktør for Coor i Danmark.

Coors kontrakt med CABINN inkluderer, udover en almindelig housekeeping-kontrakt, også et ”all inclusive concept”, hvor CABINN løbende får rengjort i dybden og afkalket diverse. Det vil betyde, at der ikke forekommer ekstra rengøringsarbejde i perioden.

- Vi har valgt Coor i Danmark, da de er en del af en større virksomhed, som har bevist, at de kan leve op til deres kunders krav. Desuden har de medarbejdere ansat, som har stor kendskab til hotelrengøring, hvorved vi har tiltro til, at Coor vil løse de forskellige opgaver og træne personalet ifølge vores ønsker i hotelbranchen, siger Lone Christensen, driftsdirektør for CABINN A/S.

 
Flere nyheder

Covid-19-pandemien har sat turbo på den digitale forbrugeradfærd og en digitalisering af branchen, der ellers ... Læs mere!

Lønmodtagere, der også driver selvstændig virksomhed, må se langt efter hjælp i den forlængelse af hjælpepakke... Læs mere!

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat blød... Læs mere!

Betonelementfabrikken Ambercon skifter med virkning fra 1. september ud på direktørposten. Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere. Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe. Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

Næsten hver tredje dansker, der skifter arbejdsgiver, angiver dårlig ledelse som årsag. Det viser en ny unders... Læs mere!

Formand for Træsektionen i Dansk Byggeri, Niels Moestrup, fylder tirsdag 50 år. Læs mere!