Nyt filmproduktionsselskab lancerer visningsgaranti, når eksempelvis en virksomhedsvideo bliver produceret hos dem.

Nyt filmproduktionsselskab lancerer visningsgaranti, når eksempelvis en virksomhedsvideo bliver produceret hos dem.
WORKING//MOVIES tilbyder sine kunder en visningsgaranti, som betyder at den færdige video markedsføres, indtil den har opnået det aftalte antal visninger. "Det er et tilvalg, som kan være relevant i nogle sammenhænge, mens andre videoproduktioner kan have et helt andet sigte", siger folkene bag selskabet.

Sponsoreret indhold

Den danske filmbranche har fået et nyt produktionsselskab, som ikke er bange for at lufte sine kommercielle rødder over for sine kunder.

Det er ejerkredsen bag Emagasin1.dk, som via workingmovies.com har indgået partnerskab med nogle af branchens bedste filmfolk. Tanken er, at kunden skal kunne følge den korteste vej fra idé til handling, uanset om der er tale om en reklamefilm, en profilvideo, en virksomhedspræsentation eller andre budskaber, en virksomhed har behov for at kommunikere enten internt eller ekstern.

WORKING//MOVIES har valgt at benytte sig af freelancere for at være fleksible og løbende kunne justere produktionsapparatet alt efter hvilken type produktion, der aktuelt er brug for.

- Det gør det både bedre og billigere for kunden, at vi til hver videoproduktion kan tilknytte det bedste team blandt vores samarbejdspartnere. Vi påtager os selvfølgelig det fulde produktionsansvar, og vi sikrer på den måde, at der tilføres maksimalt knowhow og håndværksmæssige færdigheder til hver eneste produktion, siger Torben Winther, der som CEO i WORKING//MOVIES er ansvarlig for, at tingene hænger fornuftigt sammen.

- Vi producerer film for både større og mindre virksomheder. Naturligvis lægger vi vægt på både høj kvalitet og stærke visuelle indtryk, men også på at levere dét, som de fleste kunder ønsker: Film, der arbejder for sagen, indskyder Torben Winther.

Og det er et stærkt team, som står bag WORKING//MOVIES med årtiers erfaring inden for kommunikation, medier, udgivelser og produktion. Selskabets ledelse har sine rødder i forlagsbranchen og har siden 1985 udgivet blade, magasiner samt online nyhedstjenester af høj kvalitet.

Topproducer sikrer kvaliteten

En anden nøgleperson i WORKING//MOVIES er den rutinerede producer, forfatter og instruktør Fred Salmon, som samtidig er grundlægger og ejer af produktionsselskabet Macho Films, hvor han har stor succes med både kunstneriske og kommercielle videoproduktioner, blandt andet musikvideoer for en lang række kunstnere. Sideløbende med sit eget selskab, er Fred Salmon hovedleverandør af produktioner til WORKING//MOVIES.

Fred Salmon har gennem sit virke i filmbranchen produceret musik- og reklamevideoer for et utal af danske virksomheder og kunstnere, blandt andet Red Bull, Nivea og Telia - og for Topgun, Hasan Shah, Sleiman, Wafande, Rasmus Seebach, BLAK, Pato Sibenhaar for at nævne nogle eksempler.

- Jeg synes at det er en fantastisk kombination, at jeg den ene dag kan være super kunstnerisk og kreativ, f.eks. i forbindelse med mine musikvideoer, for den næste dag at være en del af et team, hvor strategi og kommunikation er et lige så vigtigt element som de filmiske virkemidler, siger Fred Salmon.

Den rutinerede producer tager sig af den kreative del og er ansvarlig for alle led i produktionen.

Enkel prisstruktur

I forbindelse med de mindre produktioner, lancerer WORKING//MOVIES en overskuelig prisstruktur som er let tilgængelig og til at finde ud af. Eller som firmaet skriver på sin hjemmeside: Hvor meget skal din næste videoproduktion eller reklamefilm koste? Kan du nøjes med BASIS filmproduktionerne, eller skal vi skræddersy et tilbud?

BASIS filmproduktioner kan bruges til de fleste mindre produktioner, f.eks. virksomhedspræsentationer, produktvideoer, testimonials, instruktionsvideoer, paid content osv.

Basisprisen ligger fast, men under produktionen kan der hos kunden opstå nye idéer eller ønsker om flere tiltag i forbindelse med videoen. Med de valgfrie tilkøbsmuligheder er produktionen aldrig låst fast, men tilkøb kan kun ske efter kundens valg og accept.

På den måde ved kunden altid hvad der kan forventes, og hvor meget det koster. Ved større produktioner fastsættes prisen dog efter opgavernes omfang.

Kampagneopfølgning og visningsgaranti

Samarbejdet mellem Emagasin1 og WORKING//MOVIES efterlader markante synergieffekter.

For eksempel tilbydes som supplement til en færdig videoproduktion, at der udarbejdes pressemeddelelse, som kan supplere kundens budskab, og frit anvendes på alle medier. Pressemeddelelserne udarbejdes af Emagasin1’s freelancejournalister.

Endvidere kan både pressemeddelelse og video anvendes som sponsoreret indhold på de online medier som tilbyder denne løsning, f.eks. Emagasin1.dk, som byliner disse indslag med "Sponsoreret indhold".

Det er i forbindelse med denne kombination at WORKING//MOVIES tilbyder sine kunder en visningsgaranti, som aktuelt går ud på, at den færdige video markedsføres, indtil den har opnået det aftalte antal visninger. Men det er et tilvalg, som kan være relevant i nogle sammenhænge, mens andre videoproduktioner kan have et helt andet sigte.

På workingmovies.com ses en oversigt over de produktioner, som det stærke team har produceret, skrevet eller instrueret.

Flere nyheder

Historien om dansk lodseri går over 500 år tilbage og er en vigtig del af danmarkshistorien. Nu er historien f... Læs mere!

Covid-19-pandemien har sat turbo på den digitale forbrugeradfærd og en digitalisering af branchen, der ellers ... Læs mere!

Lønmodtagere, der også driver selvstændig virksomhed, må se langt efter hjælp i den forlængelse af hjælpepakke... Læs mere!

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat blød... Læs mere!

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i besty... Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere. Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe. Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!