Sommeren er en stille periode for rigtig mange virksomheder. Medarbejderne holder ferie på skift, og det hele kører på et noget lavere blus. Mange projekter skal afsluttes inden sommeren, og nye projekter starter først op, når sommerferien er vel overstået. Det giver tid til at nå nogle af de ting, som kan være svært at få tid til i en travl hverdag.

Sommeren er en stille periode for rigtig mange virksomheder. Medarbejderne holder ferie på skift, og det hele kører på et noget lavere blus. Mange projekter skal afsluttes inden sommeren, og nye projekter starter først op, når sommerferien er vel overstået. Det giver tid til at nå nogle af de ting, som kan være svært at få tid til i en travl hverdag.
Det vigtigste er at ramme målet forstået på den måde, at udstyret skal passe til det behov, man har.

Ligesom mange medarbejdere bruger de stille perioder, til at få ryddet op på deres kontor eller plads, så er det også en god mulighed for at gå mødelokalerne igennem, og sørge for, at de fungerer optimalt. Virker teknikken som den skal? Er der noget der trænger til en opdatering? Skal lokalet indrettes på en anden måde? Det behøver ikke være den store ’make over’ – selv små forbedringer kan have en stor betydning.

Det vigtigste er at ramme målet forstået på den måde, at udstyret skal passe til det behov, man har. En projektor er ofte en god løsning, da præsentationer kommer op i en størrelse, hvor alle kan følge med. Der findes forskellige muligheder afhængig af det aktuelle behov.

Den interaktive projektor gør præsentationer og møder mere levende. Man kan tegne og notere på det board, hvor præsentationen projiceres, og samtidig gemme direkte i præsentationen. Den fungerer godt i store mødelokaler, og en model med ultrakort projicering vil være optimal i et mindre mødelokale.

Hvis man har et hjemmekontor eller en mindre virksomhed, vil en mobil projektor være en god løsning. Den fylder mindre og kan nemt flyttes rundt mellem forskellige lokaler. Man kan samtidig have den med ud til møder, og hvis man vil se en film på storskærm, er det også en mulighed.

Hvis man overvejer at investere i en projektor, skal man have for øje, hvor kraftig lysstyrken er. Ved en lysstyrke på under 2500 lumen vil det være en god idé at kunne mørklægge rummet, så billedet er tydeligt. Der findes dog en række projektorer på 3000 lumen og derover, hvor der er power nok til, at billedet står skarpt og tydeligt selv i dagslys.

Indretningen har stor betydning
Der er forsket meget i, hvordan man indretter det mest optimale mødelokale. Hvis man ofte holder præsentationer for mange mennesker, skal man tænke over, hvordan mødedeltagerne sidder, så de ser bedst muligt. Ved et almindeligt aflangt bord vil de skygge for hinanden, og derfor kan en opsætning i V-form være en alternativ mulighed. Man kan få mange typer borde, og et fornuftigt valg i et mødelokale er borde med strømudtag - det kan være til den bærbare pc eller til den mobile projektor. Det er altid praktisk, at der er strøm lige ved hånden, så man slipper for ledninger gennem lokalet.

Til sidst er det naturligvis vigtigt, at der er nogle komfortable stole i lokalet, som man sidder godt i, og samtidig kan en plante og nogle billeder på væggene være med til at skabe en hyggelig atmosfære.

Som Peter Ravnhøj, Country Manager i Epson Danmark, har beskrevet i dette blogindlæg, er der stadig lang vej til det papirløse kontor. Vi har et stort udskrivningsbehov, og derfor er det også her vigtigt at sørge for, at virksomheden har en eller flere printere, der matcher det aktuelle behov. En stille sommerperiode er en oplagt mulighed til at tjekke, om printerne virker som de skal, og til at få fyldt blæk på, så de er klar, når sommerferien er forbi.

 
Flere nyheder

Historien om dansk lodseri går over 500 år tilbage og er en vigtig del af danmarkshistorien. Nu er historien f... Læs mere!

Covid-19-pandemien har sat turbo på den digitale forbrugeradfærd og en digitalisering af branchen, der ellers ... Læs mere!

Lønmodtagere, der også driver selvstændig virksomhed, må se langt efter hjælp i den forlængelse af hjælpepakke... Læs mere!

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat blød... Læs mere!

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i besty... Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere. Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe. Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!