Peter Beier Chokolade åbner ny butik i Dubai efter en henvendelse fra landets emir: sheik Mohammed. Dermed bliver han, som den eneste i Norden, en del af et nyt eksklusivt chokolademarked med 24 brands fra hele verden.

Peter Beier Chokolade åbner ny butik i Dubai efter en henvendelse fra landets emir: sheik Mohammed. Dermed bliver han, som den eneste i Norden, en del af et nyt eksklusivt chokolademarked med 24 brands fra hele verden.
En kunde fra Saudi Arabien besøgte chokoladebutikken i Dubai under en prøveåbning i midten af september, købte chokolade for 100.000 kroner og fik det fløjet hjem, før han atter bevægede sig ud i solskinnet.

I starten af oktober åbnede der et nyt chokolademekka i hjertet af Dubai. En forretning, der bryster sig af at have verdens bedste chokolader på hylderne og i øvrigt giver dig mulighed for selv at blande din egen chokoladebar og nyde en burger eller en bøf med chokoladesovs. En forretning, der hedder ’Boutique le Chocolat’ og hvis ejer er HRH Sheikh Mohammed: Dubais emir og De Forenede Arabiske Emiraters premiereminister.

”Sheikens folk har rejst verden tynd for at finde det bedste af det bedste inden for chokolade, og vi er meget stolte af, at de har valgt os som de eneste her i Norden,” siger Peter Beier, der indtil nu udelukkende har haft butikker i Sverige og Danmark.

Chokolade er for de rige
Boutique le Chocolat ligger på det såkaldte ’City Walk’ tæt på Dubai Mall og ikke langt fra Palmeøen – en kunstigt bygget ø ud for byens kyst, fyldt med eksklusive hoteller og hvide sandstrande. Den er særligt besøgt af lokale velhavere og turister fra Saudi Arabien og er indrettet som et mindre varehus med alt, hvad hjertet begærer inden for chokolade. Ud over danske Peter Beier er topbrands fra Frankrig, Schweitz, England, USA og Japan også repræsenteret.

”Tilgangen til chokolade er anderledes i Dubai, end den er i Danmark. Herhjemme ville vi nok ikke tage på stranden for at nyde en æske chokolade, men dér er det tegn på velstand. En is har langt fra samme status,” siger Peter Beier og fortæller, at hans kilopris i Dubai er hele 2,5 gange højere, end den er i Danmark.

Dubai er springbrættet I det hele taget ser han kæmpeperspektiver for det nye forretningsområde og det mellemøstlige marked. Sheikens firma, Meraas Holding, fortæller ham allerede nu, at Peter Beier Chokolade ligger i top 2 af de bedste sælgende brands. Kendskabet til den danske chokolade er ved at brede sig.

Flere nyheder

Historien om dansk lodseri går over 500 år tilbage og er en vigtig del af danmarkshistorien. Nu er historien f... Læs mere!

Covid-19-pandemien har sat turbo på den digitale forbrugeradfærd og en digitalisering af branchen, der ellers ... Læs mere!

Lønmodtagere, der også driver selvstændig virksomhed, må se langt efter hjælp i den forlængelse af hjælpepakke... Læs mere!

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat blød... Læs mere!

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i besty... Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere. Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe. Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!