Udviklingsminister Ulla Tørnæs har i november besøgt hoenix Design Aid A/S. Her hørte hun blandt andet om, hvordan Phoenix Design knækkede koden til at samarbejde med FN.

Udviklingsminister Ulla Tørnæs har i november besøgt hoenix Design Aid A/S. Her hørte hun blandt andet om, hvordan Phoenix Design knækkede koden til at samarbejde med FN.
Mødedeltagerne med Udviklingsminister og CEO Dennis Nielsen i front.

Da udviklingsminister Ulla Tørnæs mandag d. 12. november besøgte Phoenix Design Aid A/S, var det med Randersambassadør og CEO Dennis Lundø Nielsen som vært. Mødet handlede om virksomhedens arbejde med bæredygtighed, kvalitet og udvikling og samtidig fortaltes historien om, hvordan en randrusiansk SMV med en helt særlig forretningsmodel har fået succes med at eksportere til FN globalt – en historie, udviklingsministeren selv havde udtrykt ønske om at høre i håb om at hente inspiration og viden til arbejdet med at få flere danske virksomheder til at byde ind på FN-opgaver.

Dyb respekt fra inspireret minister

Ministeren blev bedt om at sætte ord på det mest fascinerende ved virksomheden og svarede kort: ”Det hele”, før hun begrundede yderligere ”man kan ikke andet end have dyb respekt for det arbejde, de gør. Dels er det jo mangeartede produkter, de leverer til de forskellige organisationer, og så er der tale om produkter i meget høj kvalitet.” Ulla Tørnæs fortsatte: ”Samtidig lægges der jo i alt, hvad man gør, vægt på bæredygtighed, social ansvarlighed og klimavenlighed. Jeg er dybt imponeret over, hvor gennemtænkt hver eneste detalje i kæden fra idé over udvikling til færdigt produkt. Det er meget inspirerende, og jeg håber, jeg kan bringe inspirationen herfra med ud til andre virksomheder.”

Tanken fra Phoenix Design Aid var netop også at inspirere ved at forklare, hvordan virksomheden har opnået succes med sin forretningsmodel, der, ud over at levere grafiske løsninger, også skaber lokale arbejdspladser og spreder dansk know-how. Netop at drive virksomheden fra sin egen lokale hjemmebane i Randers lægger CEO Dennis Lundø Nielsen meget nært i kraft af rollen som Randersambassadør, og han glæder sig over besøget: ”Jeg er utrolig stolt over, at udviklingsministeren havde lyst til at komme på besøg hos os i Randers. Det betyder også meget for mig at sætte Randers på verdenskortet som et sted, hvor international virksomhedsdrift og eksport er muligt”, siger han.

Fingeren på pulsen og konstant udvikling

Phoenix Design Aid A/S er en international design- og kommunikationsvirksomhed med ekspertise i grafisk design og digitale løsninger. Med hovedsæde i Randers og globalt placerede datterselskaber og kontorer i hhv. Nairobi, Panama, New York, København, Ankara, Beirut og Geneve lægger virksomheden særlig vægt på at servicere internationale og mellemstatslige organisationer, herunder FN og EU-agenturer, NGO'er og offentlige myndigheder. Samtlige projekter udføres i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper for samfundsansvar og FN-krav, samtidig med, at der arbejdes for at reducere den miljømæssige påvirkning og udbrede kendskab til bæredygtighed og FNs 17 verdensmål.

I kommunikationsbranchen ændres kundernes behov konstant, og derfor har Phoenix Design Aid et naturligt fokus på udvikling. Der er sket en kæmpe forandring i virksomhedens produktportefølje fra grundlæggelsen i 1998, hvor der primært blev solgt print- og tryksager til i dag, hvor kunderne i højere grad efterspørger digitale løsninger såsom hjemmesider og apps. Denne markedstransformation illustrerede Phoenix Design Aid under besøget ved hjælp af en fysisk tidslinje, hvis røde tråd var fokus på miljø, kvalitet, samfundsansvar og bæredygtighed.

Flere nyheder

Historien om dansk lodseri går over 500 år tilbage og er en vigtig del af danmarkshistorien. Nu er historien f... Læs mere!

Covid-19-pandemien har sat turbo på den digitale forbrugeradfærd og en digitalisering af branchen, der ellers ... Læs mere!

Lønmodtagere, der også driver selvstændig virksomhed, må se langt efter hjælp i den forlængelse af hjælpepakke... Læs mere!

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat blød... Læs mere!

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i besty... Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere. Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe. Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!