Alm. Brand henter ny økonomidirektør fra Nordea. Rasmus Werner Nielsen, 47 år, bliver en del af den øverste ledelse i koncernen og tiltrådte 15. juni.

Alm. Brand henter ny økonomidirektør fra Nordea. Rasmus Werner Nielsen, 47 år, bliver en del af den øverste ledelse i koncernen og tiltrådte 15. juni.
Rasmus Werner Nielsen er ny økonomidirektør i Alm. Brand

Ifølge adm. direktør i Alm. Brand Søren Boe Mortensen er Rasmus Werner Nielsen valgt ud fra sit meget brede kendskab til den finansielle sektor og sit drive for at lykkes.

”Rasmus er ualmindelig velkvalificeret til stillingen. Han kender til bank, forsikring og pension og har erfaring fra både rapportering, opfølgning, økonomistyring og analyse, ligesom han har været en del af strategiarbejdet i sine tidligere ansættelser”, fremhæver Søren Boe Mortensen og fortsætter:

”Samtidig har Rasmus et fantastisk drive og en stor utålmodighed i sig, netop fordi han ønsker at gøre det bedste for sin virksomhed i samarbejde med kolleger og medarbejdere. Det er helt afgørende kvalifikationer for, at vi både lykkes med den daglige drift og samtidig kommer i mål med vores nye strategi – ”Kundens Alm. Brand”, understreger Søren Boe Mortensen.

Kunne ikke sige nej

Ifølge Rasmus W. Nielsen var stillingen som økonomidirektør i Alm. Brand et tilbud, han bare ikke kunne sige nej til.

”Alm. Brand har kastet sig ind i kampen om at vinde i en uvis fremtid. Jeg tror fuldt og fast på ideen med at skabe en koncern, der dækker alle kundens finansielle behov. Samtidig skal jeg sikre, at vi hele tiden holder kursen og får det optimale ud af vores ressourcer. Lige nu har vi investeret massivt i den digitale transformation og den optimale kundeoplevelse. Jeg skal sørge for, at den investering betaler sig,” forklarer Rasmus W. Nielsen og tilføjer:

”Stillingen i Alm. Brand er superinteressant for mig, fordi koncernen er en ualmindelig veldrevet virksomhed med stærke visioner, og hvor ordentlighed, engagement og gå-på-mod er tydelig. Det er præcis den slags virksomhed, jeg ønsker at gøre en forskel i,” slutter han.

Rasmus er 47 år og bor i Virum sammen med sin kæreste Dea og tre børn – Mikkel, Katrine og Jakob. Han bruger fritiden på familien og al slags sport. For tiden er det triathlon, der trækker.

Rasmus Werner er cand. merc. Aud. (revisor) og uddannet fra CBS i København. Han har arbejdet i Deloitte – både i Danmark og Luxembourg – og bl.a. revideret både bank og forsikringsselskaber. Han har været ansvarlig for al finansiel rapportering i Danske Bank-koncernen – herunder årsrapporter, risikorapporter, CSR- og skatterapportering – både for banken, Realkredit Danmark og pensionsselskabet Danica. Senest har han været syv år i Nordea som økonomidirektør (CFO) for Danmark og ansvarlig for den interne ledelsesrapportering i hele Nordea.

Flere nyheder

Historien om dansk lodseri går over 500 år tilbage og er en vigtig del af danmarkshistorien. Nu er historien f... Læs mere!

Covid-19-pandemien har sat turbo på den digitale forbrugeradfærd og en digitalisering af branchen, der ellers ... Læs mere!

Lønmodtagere, der også driver selvstændig virksomhed, må se langt efter hjælp i den forlængelse af hjælpepakke... Læs mere!

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat blød... Læs mere!

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i besty... Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere. Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe. Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!