Wittenborg markedsfører nu de totalt opdaterede og redesignede Koro og Korinto Prime.

Wittenborg markedsfører nu de totalt opdaterede og redesignede Koro og Korinto Prime.
Automaterne er betjeningsvenlige og udgør et let og elegant svar på behovet for lækre varme drikke.

Bordautomaterne Koro og Korinto har længe været populære på HoReCa-markedet pga. deres evne til at levere lækre drikke samt pga. det flotte og elegante design. De tilbydes nu i en redesignet udgave som en del af N&Ws nye Prime-linje.

Koro og Korinto Prime har smukke, enkle linjer og i konstruktionen er der anvendt en nøje afstemt balance af forskellige kvalitetsmaterialer; LED-lys giver fronten og siderne en elegant blå kontur, et stort grafisk display viser både billeder og tekst, og et kapacitivt keyboard med baggrundsbelyste valgtaster fuldender designet.

Det nye, effektive system til automatisk håndtering af mælk fungerer vha. en kombination af damp og luft. Dette sikrer en konstant høj kvalitet af udleveringen. Endvidere er automaterne udstyret med en ny og kraftfuld pumpe, som garanterer ensartet dosering af drikkene.

Den patenterede espressobrygger, som styrer både kaffedoseringen og ekstraktionstiden gør, at Koro og Korinto Prime leverer excellent kaffe og espresso. Perfekte instantdrikke med en lækker og cremet konsistens skabes i de nydesignede blandeskåle.

Let håndtering og vedligeholdelse
Valgtasterne og displayet guider brugeren gennem valgprocessen af drikken, og automaterne er farvekodede indeni, så det bliver lettere at vurdere, hvilke dele, der skal udtages for rengøring.

Automaterne er betjeningsvenlige og udgør et let og elegant svar på behovet for lækre varme drikke.

Flere nyheder

Historien om dansk lodseri går over 500 år tilbage og er en vigtig del af danmarkshistorien. Nu er historien f... Læs mere!

Covid-19-pandemien har sat turbo på den digitale forbrugeradfærd og en digitalisering af branchen, der ellers ... Læs mere!

Lønmodtagere, der også driver selvstændig virksomhed, må se langt efter hjælp i den forlængelse af hjælpepakke... Læs mere!

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat blød... Læs mere!

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i besty... Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere. Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe. Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!