Aktiviteterne i landets største forsikringsselskab for taxavognmænd – Trafik G/S – overtages af Alm. Brand.

Aktiviteterne i landets største forsikringsselskab for taxavognmænd – Trafik G/S – overtages af Alm. Brand.
Overtagelsen af Trafik G/S vil styrke Alm. Brand inden for transportbranchen.

Overtagelsen afhænger af godkendelse på Trafiks generalforsamling den 26. april og Finanstilsynet. Alm. Brand forsikrer i forvejen vognmændene på arbejdsskade og erhvervsansvarsforsikring.

”Vi er glade for, at Trafik G/S har valgt os til at overtage deres aktiviteter. Vi kan se, at selskabet har meget tilfredse kunder, hvilket er vigtigt for os, og vi tror på, at vi kan gøre dem endnu mere tilfredse,” siger Peter Flemmer, direktør for erhverv og landbrug i Alm. Brand.

Den samlede portefølje af taxavognmænd er knap 3.000 køretøjer fordelt på 1.500 taxavognmænd. Det dækker både bilforsikringer på taxaer, private køretøjer og OST-vogne, der bl.a. bruges til ældre- og handicapkørsel for det offentlige.

”Vi ønsker at vokse på transportmarkedet, og overtagelsen af Trafik G/S er et led i den strategi,” siger Peter Flemmer.

Attraktiv pris og dækning

”Vi tilbyder som udgangspunkt den samme pris og dækning som nu og har derudover et stort og relevant produktudbud, som vi vil være parate til at rådgive vognmændene om, når de er klar til det,” siger Peter Flemmer.

Han glæder sig over, at overtagelsen af Trafik G/S vil styrke Alm. Brand inden for transportbranchen. I efteråret debuterede Alm. Brand på markedet for lastbil- og fragtsegmentet ved at lancere unikke forsikringsprodukter inden for fragtføreransvarsdækning og lastbilsforsikring.

”For vognmændene er det vigtigt, at de hurtigt kan komme videre efter en skade. Derfor vil Alm. Brand sikre, at vognmændene fortsat vil få den nødvendige høje service i en skadesituation, så deres forretning kan fortsætte uforstyrret,” lyder det fra Peter Flemmer.

Nye løsninger og tilbud

Han pointerer samtidig, at taxavognmændene vil have flere muligheder via Alm. Brand koncernen end tidligere.

”Taxavognmændene vil opleve fra dag ét, at vi kan yde dem en sublim kundeservice og samtidig levere et udbud af attraktive produkter og digitale løsninger, som de ikke tidligere har haft tilbudt. Samtidig er vi mere end forsikring. Vi kan hjælpe vognmændene med hele deres økonomi - både bank, forsikring og pension, hvis de skulle ønske at samle deres ting ét sted,” forklarer Peter Flemmer.

Det helt rigtige valg for vognmændene

Henrik Nielsen, bestyrelsesmedlem i Trafik G/S siger; ”Alm. Brand giver flest fordele, mest tryghed og de bedste økonomiske rammer. Derfor føler vi, at Alm. Brand er det helt rigtige valg for vores vognmænd.”

Henrik Nielsen erkender, at beslutningen har været svær, men også uundgåelig.

”Det er blevet stadig sværere at være et lille forsikringsselskab. Der er kommet store krav til branchen fra EU med ny regulering, øgede solvenskrav og så videre. Derfor er vi virkelig glade for og stolte over, at vi kan præsentere vores vognmænd for Alm. Brand, der er den optimale løsning.”

Flere nyheder

Historien om dansk lodseri går over 500 år tilbage og er en vigtig del af danmarkshistorien. Nu er historien f... Læs mere!

Covid-19-pandemien har sat turbo på den digitale forbrugeradfærd og en digitalisering af branchen, der ellers ... Læs mere!

Lønmodtagere, der også driver selvstændig virksomhed, må se langt efter hjælp i den forlængelse af hjælpepakke... Læs mere!

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat blød... Læs mere!

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i besty... Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere. Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe. Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!