PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i bestyrelsen.

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i bestyrelsen.
Nadim Stub, PropTech Denmark, og Pernille Engelborg, Totalkredit.

Digitale ejendomsteknologier, eller proptech, som skal udvikle ejendomsbranchen i fremtiden, er ved at få vind i sejlene – også i Danmark.

Nu er en vigtig samarbejdsaftale faldet på plads mellem netværksorganisationen PropTech Denmark og Totalkredit. Det fortæller adm. direktør i PropTech Denmark, Nadim Stub:

- Boligen og boligejerne er kernen for Totalkredits forretning, og derfor får vi med Totalkredit en medstifter og et medlem af bestyrelsen, som bringer et stort kendskab om finansiering af boliger og hele ejendomsmarkedet med ind i samarbejdet. Samtidig oplever jeg, at der også fra Totalkredits side er en stor nysgerrighed efter innovation, så jeg har store forventninger til det samarbejde, der kan opstå på tværs af start-ups og en stor spiller som Totalkredit, siger han.

- Det er netop det, der er hensigten med PropTech Denmark – at være en innovations hub, som kan bygge bro mellem proptech-iværksætterne, ejendomsbranchen og finanssektoren og derved sætte turbo under den udvikling, som jeg er overbevist om, kommer til at forandre ejendomsbranchen, siger Nadim Stub.

Totalkredit: Vi får en finger på udviklingspulsen

Hos Totalkredit ser Pernille Engelborg, underdirektør og Totalkredits repræsentant i PropTech Denmarks bestyrelse, frem til samarbejdet:

- Som medstifter og bestyrelsesmedlem får vi mulighed for at følge udviklingen på tætteste hold, og vi får kontakt til start-ups og mulige samarbejder på et tidligt stadie. Herved får vi en finger på udviklingspulsen, som jeg håber vil udmønte sig i konkrete services og produkter til gavn for Totalkredit-samarbejdet og for boligejere i hele landet, siger Pernille.

- Der vil helt sikkert være iderige og innovative iværksættere, som i samspil med Totalkredits solide viden om netop boligfinansiering, kan inspirere til nye løsninger, siger Pernille Engelborg.

Proptech er en sammentrækning af property og technology, og begrebet dækker bredt. Proptech er fx løsninger, som gør det lettere for ejendomsudbydere at opfylde stadig mere specialiserede brugerbehov. Det kan være apps, som ejendommens beboere bruger til at booke vasketid, delebil, festlokaler eller kajak. Blockchain og IOT (internet of things) er andre kraftfulde værktøjer, der gør det muligt at hente data på hver enkelt lille del af en ejendom og kende værdien af hele ejendommen og mikrodele af den i realtid.

Flere nyheder

Historien om dansk lodseri går over 500 år tilbage og er en vigtig del af danmarkshistorien. Nu er historien f... Læs mere!

Covid-19-pandemien har sat turbo på den digitale forbrugeradfærd og en digitalisering af branchen, der ellers ... Læs mere!

Lønmodtagere, der også driver selvstændig virksomhed, må se langt efter hjælp i den forlængelse af hjælpepakke... Læs mere!

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat blød... Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere. Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe. Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!

Formand for Træsektionen i Dansk Byggeri, Niels Moestrup, fylder tirsdag 50 år. Læs mere!