Den ikoniske iværksætter indtager scenen, når den førende internationale business event og konference for forretningsmæssig, ledelsesmæssig og personlig udvikling går i luften.

Den ikoniske iværksætter indtager scenen, når den førende internationale business event og konference for forretningsmæssig, ledelsesmæssig og personlig udvikling går i luften.
Sir Richard Branson: “Efter næsten 50 år i erhvervslivet er jeg smigret over, at ambitiøse talenter ser mig som en rollemodel. Det bliver en stor fornøjelse at besøge København for at deltage i denne unikke event og dele nogle af de erfaringer, jeg har opnået over årene."

Awaken Business Summit strækker sig over to dage og består af en perlerække af intensive Business Master Classes. Nogle af verdens dygtigste profiler og mest efterspurgte talere og undervisere har sagt ja til netop denne summit og vil sammen sikre en i særklasse unik, lærerig og uforglemmelig oplevelse for såvel deltagere som samarbejdspartnere. Programmet præsenterer den nyeste viden indenfor forretningsmæssig, ledelsesmæssig og personlig udvikling – på absolut højeste internationale niveau.

Rækken af Business Master Classes leveres af personligheder fra kategorien World Class Motivational Speakers, som alle er pionerer og eksperter indenfor deres felt. Udover Sir Richard Branson byder programmet også på Baroness Mone of Mayfair OBE, Dr. Martyn Newman PhD, Dr. John Demartini, James Caan CBE samt flere internationale topnavne. Alle verdenskendte personligheder som er efterspurgte indenfor executive coaching samt ledelses- og forretningsudviklingen af verdens største Fortune 500 virksomheder, og som rejser verden rundt og holder foredrag på de mest eftertragtede konferencer. Nu kommer de til Danmark for at dele deres ekspertviden om en bred vifte af emner, eksempelvis nye tilgange til ledelse, salgsmetoder, vejen til at skabe sig en ny karriere, personligt lederskab, og hvordan man styrker sin kreative produktivitet.

Målet er at give deltagerne en uforglemmelig oplevelse og gennem to dages intensive master classes at klæde dem på til at tage lederskab i deres karriere, at overvinde forhindringer, at skabe betydningsfulde ændringer i deres liv og at tage de første afgørende skridt mod succes.

Sir Richard Branson – en ikonisk iværksætter

Der venter deltagerne en unik oplevelse, når Sir Richard Branson indtager scenen på Awaken Business Summit til marts og giver sit med sikkerhed både inspirerende, udfordrende, tankevækkende og berigende bidrag. Som hovedtaler og æresgæst til Awaken Business Summit vil han ikke kun dele den viden, de mange år som forretningsmand har givet ham, men også inspirere alle deltagere til, hvordan de kan blive mere modige, og hvordan de kan skabe succes.

Sir Richard Branson er forretningsmand, iværksætter og grundlægger af Virgin Group. Siden opstarten i 1970 er Virgin Group vokset støt og omfatter en lang række succesfulde virksomheder inden for diverse sektorer – blandt andet mobiltelefoni, rejsebranchen, transportsektoren, det finansielle område, fritid og underholdning samt sundhed og wellness. Virgin er en førende international investeringsgruppe og et af verdens mest anerkendte og respekterede brands.

Lige siden han som 16-årig startede magasinet "Student", der skrev om ungdomskultur, har Sir Richard Branson arbejdet med at skabe positive forandringer i verden på nye måder. I 2004 etablerede han Virgin Unite, som er Virgin-koncernens non-profit fond. Fonden arbejder med at koble personer og innovative idéer sammen og derved skabe muligheder for at opnå en bedre verden. Sir Richard Branson bruger nu det meste af sin tid på etablering af virksomheder, som ønsker at gøre en positiv forskel i verden, og som udløber af hans arbejde med Virgin Unite og andre organisationer er der også skabt en lang række andre initiativer – eksempelvis The Elders, The Carbon War Room, The B Team og Ocean Unite. Han er ligeledes medlem af Den Globale Kommission for Narkopolitik og støtter via Ocean Elders arbejdet med at passe på verdenshavene.

Sir Richard Branson siger: “Efter næsten 50 år i erhvervslivet er jeg smigret over, at ambitiøse talenter ser mig som en rollemodel. Det bliver en stor fornøjelse at besøge København for at deltage i denne unikke event og dele nogle af de erfaringer, jeg har opnået over årene."

Awakens grundlægger Jane Graham glæder sig og siger: "Vi er både meget beærede og meget begejstrede over at kunne byde Sir Richard Branson velkommen til Danmark og være værter for ham her i vores smukke København til foråret.”

Awaken Business Summit sætter nye standarder for kvaliteten af konferencer og events af denne art, både i Danmark og i det hele taget. Programmet med Master Classes leveret af verdenskendte og banebrydende eksperter og forretningsfolk kommer til at give de godt 2.400 deltagere en unik og uforglemmelig oplevelse. Uddannelse, inspiration og formidling af viden er kernen i Awaken's værdier, som grundlægger Jane Graham forklarer:

"Jeg er selv iværksætter med mange års erhvervserfaring, og for mig rent personligt er Sir Richard Branson en kæmpestor inspiration. Det handler om at finde kernen i dig selv, om at få sat sig de rigtige mål både professionelt og personligt, og om at have den rette selvtillid til at turde forfølge dine drømme. Det danske erhvervsliv og dets kultur er ganske afgjort klart til det høje niveau, som denne ledende business og self empowerment summit tilbyder. Jeg er virkelig stolt over, at vi er nået hertil, og jeg glæder mig utrolig meget til at byde velkommen, når vi slår dørene op til årets business event og konference i 2019."

Flere nyheder

Historien om dansk lodseri går over 500 år tilbage og er en vigtig del af danmarkshistorien. Nu er historien f... Læs mere!

Covid-19-pandemien har sat turbo på den digitale forbrugeradfærd og en digitalisering af branchen, der ellers ... Læs mere!

Lønmodtagere, der også driver selvstændig virksomhed, må se langt efter hjælp i den forlængelse af hjælpepakke... Læs mere!

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat blød... Læs mere!

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i besty... Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere. Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe. Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!