2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt den øgede konkurrence stangen og sikret massiv fremgang.

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt den øgede konkurrence stangen og sikret massiv fremgang.
Small Danish Hotels oplever markant vækst. Online-indsats styrker krydssalg på tværs af hotellerne.

Ny online-strategi har tunet gæsternes motivation til at booke ophold hos Small Danish Hotels. På sin nyligt afholdte generalforsamling præsenterede landets største kæde af kroer og hoteller en stigning i overnattende gæster på 16,4 procent og en fremgang i omsætningen på 17 procent fra 2017 til 2018. Dermed fremlagde den landsdækkende hotelkæde sit bedste resultat nogensinde.

”Vi har spidset albuerne i den stigende konkurrence fra online-rejsebureauer og deleøkonomisk boligudlejning ved at bygge et system, der holder gæsten i hånden på hele rejsen. Vi er dykket dybt ned i gæstens univers og er kommet op til overfladen med et større fokus på segmentering og bedre fordele ved at booke gennem loyalitetsprogrammet. Strategien skaber vækst, og vi er stolte af, at vi i et stærkt konkurrencepræget marked formår at skabe så stor fremgang,” siger direktør hos Small Danish Hotels, Jørgen Christensen.

Online-indsatsen har boostet krydssalget på tværs af hotellerne og genereret en omsætningsstigning fra egne bookingplatforme på 42 procent.

Allerede i begyndelsen af 2018 så det lovende ud for Small Danish Hotels. I januar noterede kæden en fremgang i antallet af gæstenætter på 28 procent, og da foråret kom med sine rekordhøje temperaturer, satte det yderligere skub i besøgstallet, der fortsatte sin raketfart gennem sommeren og efteråret.

Også i år viser de første måneder gode takter. På trods af påskens placering i april går Small Danish Hotels 21 procent frem på omsætning i forhold til første kvartal sidste år.

”Fremgangen varierer som altid afhængigt af geografi, men tendensen er tydelig. Gæsterne kan lide vores hoteller, og det er helt fantastisk, at vi allerede nu kan måle så markante stigninger. Meget kan nå at ændre sig, men for nuværende er prognosen for 2019 positiv, og vi fortsætter med at optimere og forenkle vores online-profil i øjenhøjde med gæsterne, så vi fastholder udviklingen,” siger Jørgen Christensen.

Den øgede omsætning og de stigende gæstetal fordeler sig nogenlunde ligeligt over business- og ferieophold. Det er fortsat danskerne, der tegner sig for det største marked, og derudover er det særligt skandinaviske og hollandske gæster, der booker opredninger på kroer og hoteller under Small Danish Hotels.

 
Flere nyheder

Historien om dansk lodseri går over 500 år tilbage og er en vigtig del af danmarkshistorien. Nu er historien f... Læs mere!

Covid-19-pandemien har sat turbo på den digitale forbrugeradfærd og en digitalisering af branchen, der ellers ... Læs mere!

Lønmodtagere, der også driver selvstændig virksomhed, må se langt efter hjælp i den forlængelse af hjælpepakke... Læs mere!

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat blød... Læs mere!

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i besty... Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere. Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe. Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

Formand for Træsektionen i Dansk Byggeri, Niels Moestrup, fylder tirsdag 50 år. Læs mere!