For en ung jysk online virksomhed, er dødstrusler, både imod virksomheden, men også imod dens ansatte, efterhånden blevet hverdagskost. Furbazaar.dk er én af de største online forhandlere af pels herhjemme. En vare, som stadig kan vække stærke følelser hos folk.

For en ung jysk online virksomhed, er dødstrusler, både imod virksomheden, men også imod dens ansatte, efterhånden blevet hverdagskost. Furbazaar.dk er én af de største online forhandlere af pels herhjemme. En vare, som stadig kan vække stærke følelser hos folk.
"Vi bliver ofte fremstillet som kolde mordere som flår dyr levende ude i et baglokale. Det er langt fra virkeligheden, og det ligger os meget på sinde at informerer vores kunder og besøgende om det produkt vi sælger. Således at enhver med ro i sindet, kan bære pels købt hos os, siger direktør i Furbazaar.dk Daniel Skovbakke.

Pelssæsonen står for døren og snart kommer pelsen ud af skabet hos kvinder landet over. Sammen med pelsene, kommer også en masse fordomme og det etiske spørgsmål omkring samme. Det kan tydeligt mærkes hos Furbazaar.dk, der sælger diverse pelsvarer og repræsenterer det færdige produkt til slutkunden i pelsbranchens værdikæde.

Hos Furbazaar.dk kan den realitet godt være barsk til tider. Virksomheden modtager dagligt trusler på livet fra aktivister og borgere med beskyldninger om diverse grusomheder der intet har med virkeligheden og den branche de befinder sig i at gøre.

”Det kan nogle gange være svært, da vi jo som sidste led mellem branche og slutforbruger, tit er nærmeste skydeskive, og ofte må stå på mål for en hel branche. Det gør vi glædeligt, men uvidenhed og usaglige beskyldninger præger desværre billedet. Det kommer stadigt bag på os hvert år når vi går ind i pelssæsonen!”

”Vi har kunder som er vegetarer, sågar også en ansat. Information er nøglen til forståelse.”

Vi bliver ofte fremstillet som kolde mordere som flår dyr levende ude i et baglokale. Det er langt fra virkeligheden, og det ligger os meget på sinde at informerer vores kunder og besøgende om det produkt vi sælger. Således at enhver med ro i sindet, kan bære pels købt hos os. Det uanset om det er i form af en jakke eller en nøglering, så gør vi en dyd ud af at levere fakta baseret information om pels til vores kunder og besøgende, således at kritiske røster og/eller misinformation omkring pels, enten helt kan ignoreres eller blot besvares med reference til en branche som stolt står indenfor det produkt de leverer. Vi har flere kunder som er vegetarer, sågar også en ansat. Information er nøglen til forståelse.

Vi er jo enige for pokker!
Vigtigst, hvad end du er for eller imod brugen pels, er at dyrevelfærden iblandt pelsdyr er i top. Hos Furbazaar.dk går man mindst ligeså meget op i, og ind for, at der holdes en høj dyrevelfærd som de dyreaktivister de dagligt forbandes af.

”Som i enhver anden branche, findes der brodne kar, de skal naturligvis belyses og elimineres, det kunne vi ikke være mere enige i. Det er jo den ”ene” som ødelægger det for alle de andre, og det skaber troværdighedsproblemer hos forbrugerne, kunderne og skader alle led i branchen. Forståeligt nok.”

”Om hvorvidt man skal bruge dyr til mad og beklædning er et holdningsspørgsmål, ét som for nogle vækker ligeså stærke følelser som religion og politik kan. Noget som vi alle ved, og har erfaret igennem århundreders krige og konflikter, ikke er et holdningsspørgsmål man hverken skal eller kan blive enige om. Det handler om at respekterer hinandens valg og holdninger til den verden vi lever i.”

Furbazaar har også webshops i Tyskland og England, her er modstanden imod pels stadig større end herhjemme, hvor vi de senere år er blevet blevet mere oplyste omkring hvordan forholdende egentlig er. Danmark har den højeste og bedste dyrevelfærd i verden, det er også derfor at Danmark står som leverandør af verdens bedste pels kvalitet. Pels fra Danmark er noget vi danskere bør være stolte af – På højde med vores designklassikkere og arkitektur.

Flere nyheder

Historien om dansk lodseri går over 500 år tilbage og er en vigtig del af danmarkshistorien. Nu er historien f... Læs mere!

Covid-19-pandemien har sat turbo på den digitale forbrugeradfærd og en digitalisering af branchen, der ellers ... Læs mere!

Lønmodtagere, der også driver selvstændig virksomhed, må se langt efter hjælp i den forlængelse af hjælpepakke... Læs mere!

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat blød... Læs mere!

PropTech Denmark har indgået samarbejde med landets største realkreditinstitut. Totalkredit træder ind i besty... Læs mere!

For at hjælpe kunderne endnu mere effektivt med deres leadgenerering har Serio Verify ansat to kvantefysikere. Læs mere!

Aalborg Portland udskifter to udtjente skibe med tre spritnye, specialbyggede fragtskibe. Læs mere!

Nyudnævnte adm. direktør for PropTech Denmark-netværket, Nadim Stub, skal især styrke innovationen og brugen a... Læs mere!

Det er 30 år siden Kirsten og Jesper Rungholm lettede med deres første fly. I dag råder de over 22 fly og har ... Læs mere!

2018 bragte historisk høj omsætning til Small Danish Hotels. Online oprustning og nye kundefordele har holdt d... Læs mere!