Barren er sat højt for den nyeste tablet fra Huawei, MediaPad M5, der netop er præsenteret på Mobile World Congress i Barcelona.

Barren er sat højt for den nyeste tablet fra Huawei, MediaPad M5, der netop er præsenteret på Mobile World Congress i Barcelona.
Huawei har netop præsenteret sin nye MediaPad M5 på Mobile World Congress i Barcelona

Lige siden den første generation af Huaweis tablets har fokus været på innovation. Dette arbejde kulminerer nu i lanceringen af Huawei MediaPad M5, der netop er præsenteret i Barcelona på Mobile World Congress (MWC). Designet er holdt enkelt og simpelt, i tråd med Huaweis genkendelige udtryk, og fås i to størrelser: 8,4 og 10,8 tommer.

"Forbrugernes vaner og præferencer er i konstant forandring, når det kommer til teknologi, og de bliver mere kræsne. Ikke kun i forhold til skærmstørrelse og batteritid, men også når det kommer til eksempelvis lyd- og læseoplevelsen. Disse parametre har blandt andet været udgangspunktet i udviklingen af MediaPad M5, der er skabt med ambitionen om at være markedets bedste tablet inden for underholdning og arbejde på farten," siger Marie Dam Feldborg, senior marketing manager hos Huawei Danmark.

Et stærkt arbejdsredskab

En af de udfordringer, tablets har haft, siden de kom på markedet, er deres skrøbelige glasskærm. Men det er fortid med Huawei MediaPad M5. Tabletten har nemlig, som den første på markedet 2,5D-skærmglas - en løsning, der har været populær blandt smartphones, da det er den gyldne middelvej mellem en helt flad 2D-skærm og en buet 3D-skærm. En 2,5D-skærm har indtil nu været anset som umulig for tablets, men Huawei har knækket koden til at kunne masseproducere dem.

"Vores ingeniører har arbejdet intensivt på at skabe en robust tablet, der kan klare stød og slag, for det kan være svært at undgå som tablet-ejer. Brugerne skal have ro i maven, når de anvender Huawei MediaPad M5, og det kan de på grund af både skærmens design og udformning samt metalrammen, der styrker kanterne og beskytter skærmen," siger Marie Dam Feldborg.

I Barcelona præsenterede Huawei også den nye Huawei M-Pen, der gør interaktionen med de nye tablets mere intuitiv, og med en forhøjet følsomhed kan selv de mindste detaljer opfanges, når noterne skal skrives eller skitsen tegnes. Derudover har Huawei justeret Android OS for at forbedre tabletten som arbejdsredskab på farten - for eksempel med mulighed for desktopvisning, en menulinje i bunden og et software-design, der kan have flere vinduer åbne samtidig.

Lyd i særklasse

Huawei forstår vigtigheden af høj lydkvalitet og har derfor samarbejdet med de anerkendte lydeksperter fra Harman Kardon om at skabe den bedst mulige lydoplevelse til brugere, der vil se film, spille spil eller underholdes på anden vis. Det indebærer blandt andet, at den lille version af MediaPad M5 (8,4 tommer) har to højtalere, mens den store model (10,8 tommer) har hele 4 højtalere og med HD-lyd. Begge udgaver giver en fantastisk lyd, hvor selv de tunge beats beholder sin dybde. Den nye generation har derudover en 'AK4376 audio chip', der understøtter Hi-Res-lyd, hvilket er højeste standard på markedet.

Mange timers underholdning

Det kan være en belastning for øjnene at læse på en tablet i mange timer. Det skal det ikke være. Derfor har Huawei MediaPad M5 en såkaldt 'Eye comfort'-tilstand, hvor det blå lys fra skærmen kan slås fra for en bedre og mere behagelig læseoplevelse. Derudover kan farverne automatisk tilpasse sig lyset i omgivelserne, og billeder justeres automatisk, hvis de eksempelvis er utydelige eller med for lav kontrast. Displayets høje kvalitet skyldes teknologien, ClariVu 5.0.

Både læsehestene og gamerne kan begge få glæde af den nye MediaPad M5. Til de lange spilseancer kan de nye tablets holde i op til 11-12 timer med deres 5,100 mAh eller 7,500 mAh batteri. Samtidig har de nye MediaPad's en 'Quick Charge'-teknologi, der kan lade batterierne fuldt op igen på lige under to og tre timer for henholdsvis den mindste og største M5-model. Ved hjælp af den kraftige Kirin 960 octa-core-processor og styresystemet Huawei EMUI 8.0 er gaming-oplevelsen i top, blandt andet fordi ressourcerne udnyttes og allokeres optimalt.

MediaPad M5 kommer i tre varianter:
• Huawei MediaPad M5 (8,4 tommer)
• Huawei MediaPad M5 (10,8 tommer)
• Huawei MediaPad M5 Pro (10,8 tommer)

Flere nyheder

Copenhagen Capacity og den nationale klyngeorganisation for de digitale erhverv, DigitalLead, er gået sammen o... Læs mere!

Nuuday præsenterer i dag eesy - en helt enkel mobilløsning til en knivskarp pris. Læs mere!

Økosystemet Huawei Mobile Services (HMS) er snart klar til at give danskerne en fuldkommen brugeroplevelse. Læs mere!

Huaweis serviceplatform, Huawei Mobile Services, runder nu 100 millioner aktive brugere. Det kom frem på weeke... Læs mere!

Samsung Galaxy A8 Enterprise Edition er arbejdstelefonen, som kombinerer omfattende og kontinuerlige sikkerhed... Læs mere!

Efter den ikoniske espressomaskine præsenterer Smeg nu et nyt produkt for at tilfredsstille alle smagsoplevels... Læs mere!

Det danske brand Melissas nyeste ismaskine slår flere af de store kendte, udenlandske mærker som Kitchen Aid o... Læs mere!

Vi har taget et kig på Huaweis nye telefon Mate 20 Pro, som for nyligt blev præsenteret i London under stor fe... Læs mere!

Sikring mod tyveri og brand optager danskerne i stor stil, men det kan vise sig at være en dyr fornøjelse, hvi... Læs mere!

Med den seneste opdatering fra Apple, som bringer Apples multiroom-løsning til markedet, bliver AirPlay 2 tilg... Læs mere!