Huawei har netop løftet sløret for sin store nordiske satsning. Med Mate 9 Pro får du et elegant design, banebrydende hurtig hardware, hidtil uset ydeevne både for batterilevetid og opladning og betagende billeder med 2. generation af Huawei og Leicas dual-kamera.

Huawei har netop løftet sløret for sin store nordiske satsning. Med Mate 9 Pro får du et elegant design, banebrydende hurtig hardware, hidtil uset ydeevne både for batterilevetid og opladning og betagende billeder med 2. generation af Huawei og Leicas dual-kamera.
Huaweis nye flagskib lander på hylderne den 20. december, og fås i farverne Space Gray & Champagne Gold.

Ved Huaweis første officielle ”unboxing-event” på dansk jord, har smartphoneproducenten netop løftet sløret for det nye nordiske flagskib, Mate 9 Pro. Med anden generation af Leica Dual-kameraet sætter Huawei endnu en gang en ny standard for smartphone-fotografering. Det fremragende kamera, den stærke hardware og ydeevne, det kraftige batteri og det innovative design gør Mate 9 Pro til en smartphone i den absolutte superliga. Og direktøren for Huaweis danske consumer-forretning, Thor Gøtz, har store forventninger til det nye flagskib:
 
”Jeg har arbejdet i Huawei i mere end fem år, og jeg tør godt sige, at jeg aldrig har været så spændt og haft så store forventninger til et produkt, som netop dette. Mate 9 Pro er en førsteklasses smartphone, og vi er virkelig gået all in på alle parametre,” siger Thor Gøtz.
 
Nye muligheder med anden generation Leica dual-kamera
Det opgraderede Leica dual-kamera kommer med 2 x Hybrid Zoom, der giver en langt højere grad af skarphed og billedkvalitet end ved almindelig digital zoom. Med “4-in-1” hybrid auto-fokus får du uhørte skarpe billeder i kombinationen af laserfokus, ”phase detection”-fokus, dybdefokus og kontrastfokus. Ydermere har dual-kameraet optisk billedestabilisering (OIS), så du kan filme og fotografere skarpt ved selv svag belysning. Kameraet har to linser: En 12MP / F2.2 RGB-sensor og en 20MP / F2.2 monokromsensor, som tilsammen skaber billeder med enestående farver, dybde, kontrast og skarphed.
 
”I foråret lancerede vi første generation af vores dual-kamera i samarbejde med Leica. Det var på det tidspunkt det første af sin slags, og det blev modtaget meget positivt. Så positivt at en vis konkurrent for nylig har ladet sig inspirere,” siger Thor Gøtz med et glimt i øjet og fortsætter: ”Nu kan vi præsentere anden generation, som ikke alene tager fantastiske billeder, men også tillader dig at filme i 4K.”
 
Med Mate 9 Pro kan du nemlig skyde 4K-video optaget med dual-kameraet, tage fantastiske og knivskarpe sort/hvid billeder med den dedikerede monokromlinse, og tage den perfekte selfie med det 8 MP frontkameraet.
 
Med Huaweis nye Kirin 960 processor og hele 6GB RAM sikrer Mate 9 Pro en ekstrem hurtig og flydende brugeroplevelse. Det nye flagskib rummer et 4000 mAh batteri, der med Huaweis nye SuperCharge-teknologi kan lades fra 0-100 % på kun 90 minutter. Og med kun 20 minutters opladning har du strøm til en hel dag.
 
Alle detaljer – fra de bløde sandblæste teksturer, til de smukke farver – Space Gray & Champagne Gold – er resultatet af raffineret håndværk. Den højtopløselige 5,5” WQHD AMOLED skærm på fronten af telefonen giver med sine kurvede sider et æstetisk udtryk, som går igen på bagsiden. Det giver en rigtig god brugeroplevelse og Mate 9 Pro føles fantastisk i hånden.
 
Forventningsfulde operatører
Samtlige store forhandlere og operatører var til stede ved lanceringen af Mate 9 Pro, og hos Telia er forventningerne store:
 
”Huawei har de senere år taget kvantespring i udviklingen af moderne og brugervenlige smartphones. Virksomheden er for alvor trådt i karakter som en udfordrer på det danske marked for smartphones, og med Mate 9 Pro træder Huawei nu ind i det absolutte high-end segment. Vi hilser initiativet velkomment og tager naturligvis Mate 9 Pro i sortiment. Det bliver spændende at følge salgsudviklingen af Huawei i dette segment,” siger Christoph Nørgaard, Privatkundedirektør hos Telia.
 
Mate 9 Pro kommer med Real Dual Sim-teknologien, der gør det muligt at bruge to forskellige simkort i smartphonen – oven i købet med data på begge simkort. På den måde kan du fx adskille privat- og arbejdsforbrug, uden at bruge to telefoner eller skulle skifte simkort hele tiden.
 
Mate 9 Pro kan forudbestilles i alle salgskanaler fra dags dato med en vejledende udsalgspris på 5.999 kr. Og den lander på hylderne den 20. december. Huaweis nye flagskib fås i farverne Space Gray & Champagne Gold.
 
Specifikationer
Display: 5.5'' WQHD AMOLED, 2560x1440, 534ppi
CPU: Kirin 960
GPU: G71 MP8@900MHz
ROM: 128 GB
RAM: 6GB
System: Android 7.0
Batteri: 4000 mAh
Opladning: HUAWEI Super charge3.0, 5V/4.5A
Kamera: 12MP OIS+20 MP, 2x Hybrid zoom, bokeh, OIS,4-i-1 autofokus, dual tone flash, 1.0um for monokrom, 1.25um for color (1.6um i alt), f2.2, 8M Front, AUTO FOKUS
Optagelse: 4K: 2160p@30fps, HD: 080p@60fps,1080p@30fps,720p@30 fps
slo-mo: 1080p@120 fps,720p@240fps
Fingeraftryk: Front
Connector: Type-C
Farver: Grey, Gold
Vægt: 169g
Dimensioner: 152.0×75.0×7.7

Flere nyheder

Copenhagen Capacity og den nationale klyngeorganisation for de digitale erhverv, DigitalLead, er gået sammen o... Læs mere!

Nuuday præsenterer i dag eesy - en helt enkel mobilløsning til en knivskarp pris. Læs mere!

Økosystemet Huawei Mobile Services (HMS) er snart klar til at give danskerne en fuldkommen brugeroplevelse. Læs mere!

Huaweis serviceplatform, Huawei Mobile Services, runder nu 100 millioner aktive brugere. Det kom frem på weeke... Læs mere!

Samsung Galaxy A8 Enterprise Edition er arbejdstelefonen, som kombinerer omfattende og kontinuerlige sikkerhed... Læs mere!

Efter den ikoniske espressomaskine præsenterer Smeg nu et nyt produkt for at tilfredsstille alle smagsoplevels... Læs mere!

Det danske brand Melissas nyeste ismaskine slår flere af de store kendte, udenlandske mærker som Kitchen Aid o... Læs mere!

Vi har taget et kig på Huaweis nye telefon Mate 20 Pro, som for nyligt blev præsenteret i London under stor fe... Læs mere!

Sikring mod tyveri og brand optager danskerne i stor stil, men det kan vise sig at være en dyr fornøjelse, hvi... Læs mere!

Med den seneste opdatering fra Apple, som bringer Apples multiroom-løsning til markedet, bliver AirPlay 2 tilg... Læs mere!