Designet på det nye Gear S3 er inspireret af det traditionelle i urmagerhåndværket og er udviklet i samarbejde med den schweiziske urdesigner Yvan Arpa.

Designet på det nye Gear S3 er inspireret af det traditionelle i urmagerhåndværket og er udviklet i samarbejde med den schweiziske urdesigner Yvan Arpa.
Samsung Gear S3 kombinerer sofistikeret design med ny teknologi, og resultatet er et innovativt, intelligent smartwatch til både den traditionelle urentusiast og teknologielskeren.

I starten af december begyndte detailsalget af Samsung Gear S3. Det innovative smartwatch har et design inspireret af traditionelt urhåndværk og kommer i to forskellige modeller: Classic til dem, der sætter pris på et elegant, klassisk urdesign og Frontier til de mere eventyrlystne. De to modeller er begge udstyret med samme funktioner og ydeevne, såsom indbygget GPS, højttaler/mikrofon, pulsmålere, vand- og støvmodstand og en batterilevetid på op til fire dage.

- Gear S3 er et bevis på, hvordan grænsen mellem teknik og mode begynder at flyde sammen. Siden 2013, da vi lancerede vores første smartwatch, har vi justeret på både udtryk og funktioner. Og som altid har vi lyttet til forbrugernes behov og bygget videre på det, de værdsætter. Gear S3 er kort og godt en kombination af banebrydende teknologi og klassisk urdesign, siger Ardelan Sohrevardi, Nordisk Produktchef for tablets og wearables hos Samsung.

Designet er inspireret af det traditionelle i urmagerhåndværket og er udviklet i samarbejde med den schweiziske urdesigner Yvan Arpa. Med funktionen ’Always on’ bliver urskiven vist i farver, når skærmen går i dvale hvilket giver indtrykket af et almindeligt ur. Gear S3 har en 22 mm rem, hvilket gør det kompatibelt med de fleste urremme i en almindelig urforretning. Ud over at mixe og matche urremme, kan du også skabe din egen unikke stil ved at tilpasse urskiven efter din stil og smag.

Tidløs udenpå, innovativ indeni
Ud over designet følger også et væld af funktioner og innovativ teknologi, blandt andet indbygget GPS til navigation eller registrering af eksempelvis en løbetur. I kombination med Samsungs S Health-app og pulsmåleren holder du dig nemt up to date på din daglige motion, da uret automatisk kan registrere en bred vifte af træningsformer og -øvelser uden at du behøver fortælle uret, hvilken form for træning du er i gang med. IP68-certificeringen betyder også, at regn, sved eller støv ikke er noget at bekymre sig om. At uret samtidig har op til fire dages batterilevetid og at du kan bruge det med handsker på, gør Gear S3 til et trofast redskab i alle situationer.

Med Gear S3, kan du trygt lade telefonen blive i tasken og stadig have fuld kontrol over, hvad der sker. Du kan selv bestemme, hvilke notifikationer du ønsker via uret og nyde friheden til at besvare opkald, beskeder, e-mails og få de seneste opdateringer fra dine foretrukne apps uden skulle blande din mobiltelefon ind i det.

Smartwatches – et hurtigt voksende segment
Markedet for smartwatches i norden har haft en markant positiv udvikling siden 2013. Nye tal fra en markedsundersøgelse foretaget af GfK viser blandt andet, at den generelle udvikling for produktkategorien havde en stigning på 557 procent* i antallet af solgte enheder i 2015, og i 2016 forventes stigningen at blive omkring 36 procent sammenlignet med foregående år. Det nordiske marked for premium-smartwatches er indtil oktober steget med 64 procent** i forhold til antallet af solgte enheder i hele 2015.

- Det er fedt at se, at der er en positiv udvikling i hele segmentet af smartwatches. Vi har blandt andet bemærket, at der har været en markant stigning i antallet af forudbestillinger af Gear S3 sammenlignet med tidligere års modeller, og vi ser også øget interesse for vores smartwatches fra flere kundegrupper, som må betyde, at vi har formået at tiltrække en bredere målgruppe end før, konkluderer Ardelan Sohrevardi.

Samsung Gear S3 Frontier og Gear S3 Classic sælges nu i butikkerne til en vejledende udsalgspris på 2.999 kr.

Flere nyheder

Copenhagen Capacity og den nationale klyngeorganisation for de digitale erhverv, DigitalLead, er gået sammen o... Læs mere!

Nuuday præsenterer i dag eesy - en helt enkel mobilløsning til en knivskarp pris. Læs mere!

Økosystemet Huawei Mobile Services (HMS) er snart klar til at give danskerne en fuldkommen brugeroplevelse. Læs mere!

Huaweis serviceplatform, Huawei Mobile Services, runder nu 100 millioner aktive brugere. Det kom frem på weeke... Læs mere!

Samsung Galaxy A8 Enterprise Edition er arbejdstelefonen, som kombinerer omfattende og kontinuerlige sikkerhed... Læs mere!

Efter den ikoniske espressomaskine præsenterer Smeg nu et nyt produkt for at tilfredsstille alle smagsoplevels... Læs mere!

Det danske brand Melissas nyeste ismaskine slår flere af de store kendte, udenlandske mærker som Kitchen Aid o... Læs mere!

Vi har taget et kig på Huaweis nye telefon Mate 20 Pro, som for nyligt blev præsenteret i London under stor fe... Læs mere!

Sikring mod tyveri og brand optager danskerne i stor stil, men det kan vise sig at være en dyr fornøjelse, hvi... Læs mere!

Med den seneste opdatering fra Apple, som bringer Apples multiroom-løsning til markedet, bliver AirPlay 2 tilg... Læs mere!