Fra sus i trækronerne til hvin fra Rutschebanen. Fredag aften skifter Turboweekend og Mikael Simpson Skanderborgs bøgeskov ud med Tivolis plæne. Begge navne er kendte for deres dragende, alternative elektro-pop, som de på fredag vil berige Fredagsrock-gæsterne med.

Fra sus i trækronerne til hvin fra Rutschebanen. Fredag aften skifter Turboweekend og Mikael Simpson Skanderborgs bøgeskov ud med Tivolis plæne. Begge navne er kendte for deres dragende, alternative elektro-pop, som de på fredag vil berige Fredagsrock-gæsterne med.
Fredagsrock afvikles i perioden fra 15. april og frem til den 23. september.

Med slidstærke melodier og slagkraftige arrangementer har Turboweekend opbygget en solid skare af dedikerede fans, som elsker gruppens potente show. Deres seneste plade Share My Thunder lægger sig i tråd med de tidligere udspil fra bandet, som er kendt for deres massive, elektroniske lyd og høj-energiske liveoptrædener. De startede 2016 med en række udsolgte shows på de største af landets scener, og på fredag gælder det Plænen.

Mikael Simpson har med sin særegne tristesse og melankolske musik skabt sig sit eget ståsted i dansk musik. Hans alternative pop er en blanding af det elektroniske og akustiske, hvilket han har høstet gentagne flotte anmeldelser for. Mikael Simpson er desuden en veloplagt entertainer, som sammen med sit band drager publikum ind i sit særegne musikalske univers.

Fredagsrock 2016
5. august Turboweekend + Mikael Simpson
12. august Phlake
19. august Christopher
26. august Aura + Dúné
2. september Magtens Korridorer feat. Østkyst Hustlers
9. september Dizzy Mizz Lizzy
16. september The Minds of 99 + Julias Moon
23. september S!vas + Gilli + MellemFingaMuzik

Fredagsrock afvikles i perioden fra 15. april og frem til den 23. september

Alle koncerter begynder kl. 22:00 og er gratis for Tivolis gæster. Med et Tivoli Årskort, som giver fri adgang til Tivoli, bliver prisen 12,50 kr. pr. koncert. Der er gode tilbud i barerne mellem kl. 19:00 og 20:00.

Entré til Tivoli indtil kl. 20:00 koster 100 kr./højsæson 110 kr. - efter kl. 20:00 koster det 150 kr. Et Tivoli Årskort koster 300 kr. Følg Fredagsrock på Facebook, Instagram, Twitter, Tivoli TV og fredagsrock.dk.

Gode kulturoplevelser koster penge. Derfor er Tivoli særligt glad for, at Royal Beer igen i år har valgt at støtte Fredagsrock.


 
Flere nyheder

Nu kommer hynden, der får dig til at blive til en omgang mere. Læs mere!

Træningsprogram øger læsehastighed med 50 procent Læs mere!

De fleste har prøvet at åbne en flaske vin, drikke tre glas, og hælde resten i vasken. Men det skal være slut ... Læs mere!

Christmas Collectibles-serien har længe været en tradition hos Georg Jensen - en årlig hyldest til julen og al... Læs mere!

Udsigten til en ny sæson af Den Store Bagedyst betyder travlhed hos bageudstyrseksperterne KopK, forventer øge... Læs mere!

Når Red Barnets indsamlere på søndag d. 6. september går på gaden, kan danskerne nøjes med at hive mobiltelefo... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Hver 5. studerende er dårligere stillet til eksamen. De kæmper nemlig ikke blot med pensum, men også med polle... Læs mere!