Det er med hele ti løbsdatoer i ni byer, når femina Kvindeløb i år fejrer 20-års jubilæum, hvor man forventer 20.000 deltagere til det traditionsrige løb.

Det er med hele ti løbsdatoer i ni byer, når femina Kvindeløb i år fejrer 20-års jubilæum, hvor man forventer 20.000 deltagere til det traditionsrige løb.
Femina Kvindeløb fejrer 20-års jubilæum i 2019, hvor løbet forventer ca. 20.000 deltagere i de i alt ni byer på kortet.

Der er lagt op til løbefest over hele landet, når femina Kvindeløb 2019 besøger ni byer i forbindelse med løbets store 20-års jubilæumsfejring. Her kan deltagerne nemlig glæde sig til en hyggelig løbedag i hhv. København (to datoer), Slagelse, Herning, Aarhus, Aalborg, Haderslev, Esbjerg, Odense og Viborg (ny), der alle lægger by, park og skov til den store event.

Femina Kvindeløb, der sidste år havde ca. 16.000 deltagere, er vokset år efter år, og 20-års jubilæumsudgaven forventes også at blive et af de største Kvindeløb til dato med ca. 20.000 deltagere.

– Vi glæder os til at fejre 20-års jubilæum med forhåbentlig 20.000 løbeglade kvinder over hele landet, hvor vi igen i år har udvidet tour-planen med endnu en by og fået Viborg med. Det betyder, at vi kan dele dagen og oplevelsen med endnu flere danske kvinder og nyde følelsen af fællesskabet på tværs af alder og landsdele, siger Camilla Kjems, chefredaktør på femina, og fortsætter:

– At vi år efter år oplever en massiv opbakning fra både kendte og nye ansigter til femina Kvindeløb bekræfter os i, at vi har fat i noget, der virkelig giver deltagerne værdi. Det ser vi også med den positive energi, der er på alle dagene, og i det fællesskab, vi sammen skaber, siger hun.

Femina Kvindeløb har traditionen tro fokus på samværet og en dag fyldt med smil, hvor man kan trække stikket og være i nuet sammen med sine veninder og nye fællesskaber.

- Jeg tror bestemt på, at en af vores styrker er, at femina Kvindeløb ikke ’blot’ handler om at komme frem i en fart, men om at få grinet, koblet af og hygget sig sammen og i sit eget tempo, hvad enten man går eller løber ruten, slutter Camilla Kjems.

Om femina Kvindeløb

I 2019 afholder femina Kvindeløb 20-års jubilæum, hvor man forventer ca. 20.000 deltagere i de ni byer på kortet.

Til løbet kan man gå 5 km eller løbe hhv. 5 eller 10 km.

Du kan løbe med i:

København den 12. og 13. maj
Slagelse den 14. maj
Viborg den 20. maj
Esbjerg den 21. maj
Harderslev den 22. maj
Odense den 23. maj
Herning den 3. juni
Aarhus den 4. juni
Aalborg den 5. juni


Flere nyheder

Nu kommer hynden, der får dig til at blive til en omgang mere. Læs mere!

Træningsprogram øger læsehastighed med 50 procent Læs mere!

De fleste har prøvet at åbne en flaske vin, drikke tre glas, og hælde resten i vasken. Men det skal være slut ... Læs mere!

Christmas Collectibles-serien har længe været en tradition hos Georg Jensen - en årlig hyldest til julen og al... Læs mere!

Udsigten til en ny sæson af Den Store Bagedyst betyder travlhed hos bageudstyrseksperterne KopK, forventer øge... Læs mere!

Når Red Barnets indsamlere på søndag d. 6. september går på gaden, kan danskerne nøjes med at hive mobiltelefo... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Hver 5. studerende er dårligere stillet til eksamen. De kæmper nemlig ikke blot med pensum, men også med polle... Læs mere!