Oplevelsesparken Universe, på Nordals i Sønderjylland, byder i 2017 på masser af nyheder. Europas måske største Virtual Reality oplevelse, Skandinaviens største Dahlia park og Danmarks hyggeligste elbilbane er blandt nyhederne.

Oplevelsesparken Universe, på Nordals i Sønderjylland, byder i 2017 på masser af nyheder. Europas måske største Virtual Reality oplevelse, Skandinaviens største Dahlia park og Danmarks hyggeligste elbilbane er blandt nyhederne.
Torben Kylling Petersen glæder sig til at vise den nye kinesiske have frem. Haven får en kopi af Bitten Clausens kinesiske hus.

Science parkens fornemste opgave er at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. I 2017 kommer teknologien i højsædet, når parken åbner en ny Virtual Reality udstilling på 400 m2. Udstillingen byder på 11 rum med forskellige oplevelser og spil, her i blandt det verdensberømte Minecraft. Der kan også køres ræs, med og mod de andre, i Raceroom eller hvad med at udfordre hjernen ved at ”gå planken ud” eller bliv en ny Van Gogh i Google Tilt Brush.

- I Asien kan man opleve VR i arkader, men vi har ikke fundet nogen samling af VR oplevelser i Europa, der er større end vores, udtaler Torben Kylling Petersen, Administrerende Direktør i Universe.

2017 byder også på nyheder for Universes yngste gæster, der kan teste deres køreevner og viden om elbiler på vores nye elbil-bane. Universe byder i den nye sæson også på en Full Dome filmoplevelse i en 360 grader rejse ud i solsystemet. Trænger man til en mere jordnær oplevelse kan man sætte sig i en kopi af Bitten Clausens kinesiske hus, i den nyanlagte kinesiske Have, hvor man kan nyde de mange asiatiske planter og træer. Fra juli måned kan man i parken også opleve 3500 dahliaer i 350 forskellige sorter og et væld af farver og former. Det er Skandinavien største samling af dahliaer.

- Vi er meget, meget stolte over at kunne præsentere det største nyhedsprogram siden indvielsen af vores udstillingsbygning. Disse nye attraktioner vil give ekstraordinære oplevelser til store og små, ældre som unge samt endnu flere grunde til, at hele familien tager en tur i Universe, fortsætter Torben Kylling Petersen.

Som noget nyt lancerer Universe også en APP til telefonen, som, åbner for endnu flere oplevelser og aktiviteter i parken. Via Appen kan man skyde med vandkanoner, lave sæbebobler eller skrive sine egne vandbeskeder i det helt unikke Watermark. Man kan også finde parkens små finurlige historier ved gå på skattejagt via APPen.

- Vi skal styrke attraktiviteten af Als som en interessant destination. Når vi styrker Universe med nye attraktioner, så gør vi også Als mere spændende for turister.

Investeringerne i årets nyheder er vores måde at hilse flere turister velkommen på og bakke op om udviklingen af et nyt ferieresort på Nordals, siger Torben Kylling Petersen, Administrerende Direktør i Universe.

Universe er en science og oplevelsespark ved Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til viden. Universe har i løbet af sæsonen masser af events og spændende oplevelser for både børn og voksne. I løbet af dagen kan man se det helt fantastiske science show, møde Robotten Robert og måske bygge sin helt egen raket samt mulighed for at udforske parkens andre attraktioner, blomster og nyheder.


Flere nyheder

Nu kommer hynden, der får dig til at blive til en omgang mere. Læs mere!

Træningsprogram øger læsehastighed med 50 procent Læs mere!

De fleste har prøvet at åbne en flaske vin, drikke tre glas, og hælde resten i vasken. Men det skal være slut ... Læs mere!

Christmas Collectibles-serien har længe været en tradition hos Georg Jensen - en årlig hyldest til julen og al... Læs mere!

Udsigten til en ny sæson af Den Store Bagedyst betyder travlhed hos bageudstyrseksperterne KopK, forventer øge... Læs mere!

Når Red Barnets indsamlere på søndag d. 6. september går på gaden, kan danskerne nøjes med at hive mobiltelefo... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Hver 5. studerende er dårligere stillet til eksamen. De kæmper nemlig ikke blot med pensum, men også med polle... Læs mere!