En 72-årig kvinde fra Skanderborg Kommune vandt forrige lørdag 6 millioner kroner i Lotto. Det ødelagde nattesøvnen et par dage, men en ny bil er allerede købt. Og gevinsten skal snart fejres med hele familien.

En 72-årig kvinde fra Skanderborg Kommune vandt forrige lørdag 6 millioner kroner i Lotto. Det ødelagde nattesøvnen et par dage, men en ny bil er allerede købt. Og gevinsten skal snart fejres med hele familien.
Det lykkebringende spil er købt hos Centerkiosken, 8362 Hørning.

- Man er helt fra snøvsen. Helt urolig i kroppen. Vi sov ikke så meget de to første dage. Vi vågnede hele tiden.

Sådan lyder ordene, da forrige lørdags Lotto-vinder skal fortælle om, hvordan hun reagerede, da hun fandt ud af sit held. Hun ønsker at være anonym, men vil godt fortælle at hun er 72 år og bor i Skanderborg Kommune. Forrige lørdag vandt hun 6.100.061 kroner, men det fandt hun først ud af mandagen efter.

- Vi plejer at tjekke om søndagen, om vi har vundet. Det fik vi ikke gjort den søndag, så det blev først mandag eftermiddag, fortæller den nybagte millionær og fortsætter:

- Jeg står i skuret og er ved at finde pensler frem, da min mand kommer ud til mig. Det er dig, der har vundet, siger han. Sikke noget vrøvl, siger jeg. Han så helt elektrisk ud. Jeg kunne se på ham, at han mente det alvorligt, så jeg måtte hellere gå med ind og se efter.

De gik ind og tjekkede tallene, han havde skrevet ned. De var gode nok. Så tjekkede de tallene på tekst-tv. Bare lige for at være helt sikre. Den var god nok.

- Det første, jeg gjorde, var at gemme kuponen, siger hun.

Senere om mandagen fik de præmiesøgt kuponen hos en forhandler, og om tirsdagen var de i banken.

- Der går en rum tid, før man kan se glæden. Til at begynde med fatter man det ikke. Man tror ikke på det. Man er aldrig sikker, før pengene er gået ind, fortæller hun.

Den er dog god nok. Og der rullede hurtigt et forskud ind på kontoen. Har hun og manden så fået fejret gevinsten?

- Nej, ikke endnu da! Vi har ikke en gang været ude at spise, griner hun.

Men det skal de snart. Med hele familien. De har købt en ny bil og glæder sig også over, at de kan glæde børn og børnebørn lidt ekstra fremover. Og så giver gevinsten dem mulighed for at gøre livet lidt lettere, fortæller den nybagte Lotto-millionær.


Flere nyheder

Nu kommer hynden, der får dig til at blive til en omgang mere. Læs mere!

Træningsprogram øger læsehastighed med 50 procent Læs mere!

De fleste har prøvet at åbne en flaske vin, drikke tre glas, og hælde resten i vasken. Men det skal være slut ... Læs mere!

Christmas Collectibles-serien har længe været en tradition hos Georg Jensen - en årlig hyldest til julen og al... Læs mere!

Udsigten til en ny sæson af Den Store Bagedyst betyder travlhed hos bageudstyrseksperterne KopK, forventer øge... Læs mere!

Når Red Barnets indsamlere på søndag d. 6. september går på gaden, kan danskerne nøjes med at hive mobiltelefo... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Hver 5. studerende er dårligere stillet til eksamen. De kæmper nemlig ikke blot med pensum, men også med polle... Læs mere!