Genoplev de hektiske dage i marts 1981, da USA's præsident Ronald Reagan var tæt på at miste livet i et attentat.

Genoplev de hektiske dage i marts 1981, da USA's præsident Ronald Reagan var tæt på at miste livet i et attentat.
Præsident Ronal Reagan overlevede attentatet, hvor den 25-årige John Hinckley skød præsidenten den 30. marts 1981.

Tv stationerne stod i forreste række den 30. marts 1981, da den 25-årige John Hinckley skød præsident Ronald Reagan.

I Mordforsøget på Reagan ser National Geographic nærmere på både øjenvidne-beretninger og den bemærkelsesværdige video af attentatet, der blev filmet af kameramænd fra tre forskellige tv-stationer.

Se, hvordan centrale medlemmer af Reagan-administrationen samledes i det top-hemmelige ”situation room”, for at beslutte, hvordan de skulle tackle nødsituationen. Og bliv klogere på, hvorfor mordforsøget faktisk øgede præsident Reagans popularitet blandt befolkningen ganske betragteligt.

Premiere 22/1 kl. 21.00 på National Geographic


Flere nyheder

Nu kommer hynden, der får dig til at blive til en omgang mere. Læs mere!

Træningsprogram øger læsehastighed med 50 procent Læs mere!

De fleste har prøvet at åbne en flaske vin, drikke tre glas, og hælde resten i vasken. Men det skal være slut ... Læs mere!

Christmas Collectibles-serien har længe været en tradition hos Georg Jensen - en årlig hyldest til julen og al... Læs mere!

Udsigten til en ny sæson af Den Store Bagedyst betyder travlhed hos bageudstyrseksperterne KopK, forventer øge... Læs mere!

Når Red Barnets indsamlere på søndag d. 6. september går på gaden, kan danskerne nøjes med at hive mobiltelefo... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Hver 5. studerende er dårligere stillet til eksamen. De kæmper nemlig ikke blot med pensum, men også med polle... Læs mere!