Genoplev de hektiske dage i marts 1981, da USA's præsident Ronald Reagan var tæt på at miste livet i et attentat.

Genoplev de hektiske dage i marts 1981, da USA's præsident Ronald Reagan var tæt på at miste livet i et attentat.
Præsident Ronal Reagan overlevede attentatet, hvor den 25-årige John Hinckley skød præsidenten den 30. marts 1981.

Tv stationerne stod i forreste række den 30. marts 1981, da den 25-årige John Hinckley skød præsident Ronald Reagan.

I Mordforsøget på Reagan ser National Geographic nærmere på både øjenvidne-beretninger og den bemærkelsesværdige video af attentatet, der blev filmet af kameramænd fra tre forskellige tv-stationer.

Se, hvordan centrale medlemmer af Reagan-administrationen samledes i det top-hemmelige ”situation room”, for at beslutte, hvordan de skulle tackle nødsituationen. Og bliv klogere på, hvorfor mordforsøget faktisk øgede præsident Reagans popularitet blandt befolkningen ganske betragteligt.

Premiere 22/1 kl. 21.00 på National Geographic


Flere nyheder

De fleste har prøvet at åbne en flaske vin, drikke tre glas, og hælde resten i vasken. Men det skal være slut ... Læs mere!

Christmas Collectibles-serien har længe været en tradition hos Georg Jensen - en årlig hyldest til julen og al... Læs mere!

Den danske manuskriptforfatter og skuespiller Lisbeth Wulff springer både ud som ambassadør for Folkekirkens N... Læs mere!

Udsigten til en ny sæson af Den Store Bagedyst betyder travlhed hos bageudstyrseksperterne KopK, forventer øge... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Fotograf Søren Solkær, der har sat sit navn under berømte portrætter af blandt andre Björk og David Lynch, hyl... Læs mere!

Hver 5. studerende er dårligere stillet til eksamen. De kæmper nemlig ikke blot med pensum, men også med polle... Læs mere!

Finanskrisen har sat sine spor på danskernes forbrugsadfærd. Selvom forbruget er ved at stige igen, er det end... Læs mere!