Den danske fodboldspiller er blevet præsteret som ny angriber for den engelske Championship-klub Nottingham Forest, og Danske Spils oddssætter spår Nicklas Bendtner gode chancer og mange mål i klubben.

Den danske fodboldspiller er blevet præsteret som ny angriber for den engelske Championship-klub Nottingham Forest, og Danske Spils oddssætter spår Nicklas Bendtner gode chancer og mange mål i klubben.
Hos Danske Spil spår oddssætterne Nicklas Bendtner gode chancer i Championship ligaen, som Nottingham Forest spiller I, men tror også spilleren er mærket af at have været uden klub i flere måneder. (Foto: Nottingham Forrest)

Der har været mange spekulationer og rygter om, hvor den stormombruste danske fodboldangriber Nicklas Bendtner skulle fortsætte karrieren efter hans kontrakt med det tyske hold Wolfsburg udløb i april. I dag afslørede den engelske klub Nottingham Forest så, at de har skrevet en toårig kontrakt med spilleren.

Hos Danske Spil spår oddssætterne Nicklas Bendtner gode chancer i Championship ligaen, som Nottingham Forest spiller I, men tror også spilleren er mærket af at have været uden klub i flere måneder.

-Nicklas Bendtner kan være meget målsikker, og er et godt køb for Nottingham Forest, der har ambitioner om at placere sig højt i Championship. Han skal nok få scoret en del for sin nye klub, men vi vurderer ikke, at han kan blive topscorer i ligaen. Det har han ikke formen til nu, efter at have været uden klub i flere måneder, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil.

Skulle Bendtner mod forventning blive topscore i Championship giver Danske Spil pengene 40 gange igen. Oddssætterne vurdere dog, at der komme en del mål fra danskeren. Derfor er oddsene på Nicklas Bendtner score mere end 8,5 mål i Championsship lige nu på 1,95.

Nicklas Bendtners tilbagevenden til engelsk fodbold sker sandsynligvis ved et møde med hans gamle klub, Arsenal, i pokalturneringen.

- Det kan både blive en drømmestart eller en katastrofe for Bendtner. Hvis han kan komme ind og score et mål mod sine gamle klubkammerater, får han en flyvende start for klubben, siger Peter Emmike, og fortsætter:

-Det kan også ende med en lussing og en ydmygelse af Bendtner. Nottingham Forest har ikke gjort sig bemærket i pokalturneingen i mange år, så det er en svær opgave, men ikke umulig. Vi har sat odds 3,5 på at Nicklas Bendtner score imod Arsenal i pokalkampen, men odds 16 på han mindst 2 mål. Det tror vi mindre på.


Flere nyheder

Nu kommer hynden, der får dig til at blive til en omgang mere. Læs mere!

Træningsprogram øger læsehastighed med 50 procent Læs mere!

De fleste har prøvet at åbne en flaske vin, drikke tre glas, og hælde resten i vasken. Men det skal være slut ... Læs mere!

Christmas Collectibles-serien har længe været en tradition hos Georg Jensen - en årlig hyldest til julen og al... Læs mere!

Udsigten til en ny sæson af Den Store Bagedyst betyder travlhed hos bageudstyrseksperterne KopK, forventer øge... Læs mere!

Når Red Barnets indsamlere på søndag d. 6. september går på gaden, kan danskerne nøjes med at hive mobiltelefo... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Hver 5. studerende er dårligere stillet til eksamen. De kæmper nemlig ikke blot med pensum, men også med polle... Læs mere!