HYMM™ er en ny herreproduktserie med botaniske ingredienser til manden, der finder tid til at passe på sin krop og har brug for en simpel, men lækker daglig rutine efter træning.

HYMM™ er en ny herreproduktserie med botaniske ingredienser til manden, der finder tid til at passe på sin krop og har brug for en simpel, men lækker daglig rutine efter træning.
Den nye herreserie HYMM™ består af to produkter til den travle mand, som vil have kvalitet og enkelthed.

HYMM™2-in-1 Hair & Body Shampoo med vand-mynteekstrakt for dens opfriskende egenskaber, og HYMM™ Roll-on deodoranten med salvieekstrakt mod lugt og for antibakteriel effekt får ham hurtigt videre i dagens program.

Amway har i den nye herreserie HYMM™udviklet to kvalitetsprodukter ideel til ham, der dyrker sport, går op i sine produkter og vil have en nem og effektiv daglig rutine. Med HYMM™ 2-in-1 Hair & Body Shampoo og en roll-on deodorant fylder produkter meget lidt i tasken, men giver ham alligevel, hvad han skal bruge.

Serien er dermatologisk testet og skånsom mod sensitiv hud og med noter af bergamotte, hav og cedertræ er signaturduften frisk og ren i sit udtryk.

HYMM™ 2-in-1 Hair & Body Shampoo er et ’one man, one solution’ produkt, der efterlader kroppen frisk og ren med en let duft og giver lækkert, blødt hår. Den er udviklet med ekstrakt fra urten vand-mynte, som er almindelig at finde ved vandløb i den skandinaviske natur. Urten er kendt for at være opfriskende og have en stimulerende egenskab, ligesom havmineraler der også indgår i formlen.

Indpakningen er enkel, let at håndtere med én hånd og nemt at have i tasken. 250 ml. Vejledende udsalgspris: 63 kroner

HYMM™ Roll-on Deodorant er udviklet med ekstrakt fra salvieblade, som er kendt for at modvirke lugt og har en antibakteriel effekt. Deodoranten er uden aluminumssalte, hvilket tillader huden at ånde og komme af med varmen, mens duften holder kroppen frisk og fri af lugtgener.

Den tørrer hurtigt på kroppen, er gennemsigtig og smitter derfor ikke af på tøj. Indpakningen er luksuriøs og letanvendelig i lækkert design.100 ml. Vejledende udsalgspris: 83 kroner

HYMM™ kan købes gennem direkte forhandlere for personlig rådgivning og service. Find forhandler på Amway.dk


Flere nyheder

Nu kommer hynden, der får dig til at blive til en omgang mere. Læs mere!

Træningsprogram øger læsehastighed med 50 procent Læs mere!

De fleste har prøvet at åbne en flaske vin, drikke tre glas, og hælde resten i vasken. Men det skal være slut ... Læs mere!

Christmas Collectibles-serien har længe været en tradition hos Georg Jensen - en årlig hyldest til julen og al... Læs mere!

Udsigten til en ny sæson af Den Store Bagedyst betyder travlhed hos bageudstyrseksperterne KopK, forventer øge... Læs mere!

Når Red Barnets indsamlere på søndag d. 6. september går på gaden, kan danskerne nøjes med at hive mobiltelefo... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Hver 5. studerende er dårligere stillet til eksamen. De kæmper nemlig ikke blot med pensum, men også med polle... Læs mere!