Selv om Universe har lukket ned for vinteren, er der stor aktivitet. Der er nemlig fuld gang i byggeriet af en række nye forlystelser – herunder ”Ball Factory”, der bliver et 500 m2 stort mekka for legebørn i alle aldre.

Selv om Universe har lukket ned for vinteren, er der stor aktivitet. Der er nemlig fuld gang i byggeriet af en række nye forlystelser – herunder ”Ball Factory”, der bliver et 500 m2 stort mekka for legebørn i alle aldre.
Ball Factory er tænkt som et stærkt tilbud til parkens besøgende på en grå regnvejrsdag.

De besøgende i Ball Factory bliver opfordret til at flytte, forme, gribe og skyde sig igennem en lang række aktiviteter med bolde. Fabrikken inddeles i 5 zoner, og hver zone får sine helt egne fysiske og kognitive udfordringer, der er relevant for at få et større indblik i teknologiens og fabrikkens rejse fra fortid til fremtid.

Ball Factory er tænkt som et stærkt tilbud til parkens besøgende på en grå regnvejrsdag. Med det store boldunivers skaber Universe et nyt og stort indendørs område, hvor hele familien kan lege, udforske og konkurrere i de mekaniske og digitale oplevelser. Målet med det nye område er at formidle fabrikkens udvikling, men også at skabe plads til det umiddelbare. Det vigtige er at fantasien får frit løb, når der skal leges og konkurreres i boldfabrikken.

- Der er ingen krav til de besøgende og ingen ”rigtig” måde at tilgå oplevelserne på. Men vi forsøger at formidle fabrikkens udvikling. Fra manuel produktion til moderne teknologi. Ball Factory bliver sjov og involverende, uanset hvilken alder man har, siger Torben Kylling Petersen, Administrerende Direktør i Universe.

I det hele taget er der travlhed i parken hele vinteren for, at kunne levere det store nyhedsprogram til de besøgende i sæson 2018.

Der kommer et gennemgående sejt og lærerigt ”Spacetema” i de populære programsatte shows. Robert Robot lærer de mindste om rummet, 5D simulatoren giver de fartglade mulighed for en hæsblæsende flugt fra en månestation og i Fulldome planatarie biografen kan man fordybe sig i en flot lærerig film om vores blå planet.

De haveinteresserede kan opleve ”Den blomstrende have” der vandt bronze ved Cph Garden Awards 2017. Den er designet af Lise Bollhorn.

Haven bliver ca. 52 m2 stor med blomster og stauder, der er valgt for at tiltrække insekter og fugle.

Et helt nyt spisested ”BioTope” med kage, sandwich og kaffe ser også dagens lys i 2018. Sidst men ikke mindst kan de besøgende få en hæsblæsende ”full-body” VR oplevelse i en af de 4 paraglidere, der bliver placeret i den store Virtuel reality udstilling.

- Vi er meget stolte over, at kunne åbne sæson 2018 med endnu et stort nyhedsprogram. Det er vigtigt vi bliver ved med at udvikle parken, så vi kan være med til at tiltrække turister til Sønderjylland, og til Nordals. siger Torben Kylling Petersen, Administrerende Direktør i Universe.


Flere nyheder

Nu kommer hynden, der får dig til at blive til en omgang mere. Læs mere!

Træningsprogram øger læsehastighed med 50 procent Læs mere!

De fleste har prøvet at åbne en flaske vin, drikke tre glas, og hælde resten i vasken. Men det skal være slut ... Læs mere!

Christmas Collectibles-serien har længe været en tradition hos Georg Jensen - en årlig hyldest til julen og al... Læs mere!

Udsigten til en ny sæson af Den Store Bagedyst betyder travlhed hos bageudstyrseksperterne KopK, forventer øge... Læs mere!

Når Red Barnets indsamlere på søndag d. 6. september går på gaden, kan danskerne nøjes med at hive mobiltelefo... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Hver 5. studerende er dårligere stillet til eksamen. De kæmper nemlig ikke blot med pensum, men også med polle... Læs mere!