Danske spillere er noget pessimistiske i deres syn på danske OL-medaljechancer.

Danske spillere er noget pessimistiske i deres syn på danske OL-medaljechancer.
De danske spillere deler ikke i samme grad optimismen, og er noget mere pessimistiske i deres syn på de danske medaljechancer.

Der er store forventninger til de danske udøvere ved de olympiske sommerlege, hvor Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark sigter mod mindst 10 danske medaljer. En ambitiøs og realistisk målsætning hvis man spørger Danske Spil oddssættere, som ligeledes anser 10 eller flere danske medaljer som sandsynligt.

Men de danske spillere deler ikke i samme grad optimismen, og er noget mere pessimistiske i deres syn på de danske medaljechancer.

- Vi tror, at de danske OL-atleter samlet set opnår mindst 10 medaljer ved OL i Rio de Janeiro, siger Peter Emmike oddsansvarlig hos Danske Spil.

- 10 OL-medaljer er et historisk højt antal, som Danmark ikke har præsteret siden de olympiske lege i 1948 i London. Meget skal derfor gå op i en højere enhed for det danske OL-hold, hvis det skal blive til et to-ciftret medaljeantal, men det danske OL-hold rummer så meget talent fordelt på en lang række sportsgrene, at vi anser det for et realistisk mål, fortæller oddssætteren.

Danske Spil giver odds 1,65 på, at Danmark vinder mindst 10 OL-medaljer, mens 9 eller færre OL-medaljer står til odds 2,10.

Det er også muligt at spille på specifikke danske medalje-intervaller, og her er 7-9 danske medaljer langt det mest populære spilobjekt.

- Halvdelen af omsætningen på vores medaljespil kommer på 7-9 danske medaljer, men 0-6 medaljer er det næstmest populære at spille på. Dermed kan vi konstatere, at Oddset-spillerne altså er noget mere pessimistiske i forhold til de danske OL-chancer end os, siger Peter Emmike.

- Særligt indenfor de typiske danske OL-paradediscipliner som sejlsport, roning, svømning og badminton ser vi gode muligheder for en række danske medaljer, men også håndboldherrerne skal have gode chancer for OL-metal, siger Peter Emmike.


Flere nyheder

De fleste har prøvet at åbne en flaske vin, drikke tre glas, og hælde resten i vasken. Men det skal være slut ... Læs mere!

Christmas Collectibles-serien har længe været en tradition hos Georg Jensen - en årlig hyldest til julen og al... Læs mere!

Den danske manuskriptforfatter og skuespiller Lisbeth Wulff springer både ud som ambassadør for Folkekirkens N... Læs mere!

Udsigten til en ny sæson af Den Store Bagedyst betyder travlhed hos bageudstyrseksperterne KopK, forventer øge... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Fotograf Søren Solkær, der har sat sit navn under berømte portrætter af blandt andre Björk og David Lynch, hyl... Læs mere!

Hver 5. studerende er dårligere stillet til eksamen. De kæmper nemlig ikke blot med pensum, men også med polle... Læs mere!

Finanskrisen har sat sine spor på danskernes forbrugsadfærd. Selvom forbruget er ved at stige igen, er det end... Læs mere!