Gæk, gæk, gæk - mit navn er kodet væk… lav seje binære gækkebreve i påskeferien på Danmarks Tekniske Museum.

Gæk, gæk, gæk - mit navn er kodet væk… lav seje binære gækkebreve i påskeferien på Danmarks Tekniske Museum.
Museet har åbent alle dage fra kl. 10 til 17 - der er åbnet begge mandage i påskeferien.

Påskeferie for hele familien på Danmarks Tekniske Museum. Du kan lave skægge binære gækkebreve med finurlige vintergækker, få nostalgien pirret i 60’er stuen eller dykke ned i smartphonens univers – og husk at hils på robotterne, der selvfølgelig ikke holder ferie.

Hver dag i påskeferien er der gang i museets påskeværksted, hvor du kan lave seje gækkebreve og skrive dit navn som en hemmelig kode med binære tal. Så medmindre at modtageren er lidt af et tal-geni, så er der sikkerhed for et påskeæg til afsenderen. Du kan også dekorere dit tekniske gækkebrev med sjove vintergækker af piberensere, eller lave flotte påskeæg af perler, lige til at hænge op derhjemme.

Det er også muligt at opleve en række af museets robotter, møde C-3PO og R2D2´s fætter og se vores flotte Terminator og West World robotter. Og så kan du selv både prøve at klappe en dinosaur og programmere en OZObot ved hjælp af farvekoder.

Gå på nostalgijagt i udstillingerne

I museets udstillinger er der nostalgi for næsten alle generationer. I ”Hjem, kære hjem” får du et morsomt gensyn med mange af de ting, der engang var uundværlige hjælpemidler, men siden endte på pulterkammeret. Se sjove gamle reklamefilm, gå på opdagelse i det topmoderne køkken fra 1962, og giv fødderne et tiltrængt hvil i 60’er-stuen.

Kan du huske dit første fjernsyn eller din første mobiltelefon? I udstillingen ”Smartphonemania” er der stor sandsynlighed for også at finde lige netop din model. Udstillingen bruger smartphonen til at fortælle om de udviklingstrin og innovationer, som gennem genstande som telefoner, radioer, tv’er, computere og elektricitet har bragt os til smartphonen, som vi kender den i dag.

Praktisk information

Museet har åbent alle dage fra kl. 10 til 17 - bemærk at der er åbnet begge mandage i påskeferien.

Påskeværkstedet er fra lørdag den 24. marts til og med mandag den 2. april hver dag kl. 11-15:30.

Danmarks Tekniske Museum ligger ca. 40 minutters kørsel fra København. Af offentlig transport holder busserne 802 og 353 foran museet. Entré: Børn under 18 år er gratis, voksne 90 kr. og pensionister og studerende 80 kroner.


Flere nyheder

Nu kommer hynden, der får dig til at blive til en omgang mere. Læs mere!

Træningsprogram øger læsehastighed med 50 procent Læs mere!

De fleste har prøvet at åbne en flaske vin, drikke tre glas, og hælde resten i vasken. Men det skal være slut ... Læs mere!

Christmas Collectibles-serien har længe været en tradition hos Georg Jensen - en årlig hyldest til julen og al... Læs mere!

Udsigten til en ny sæson af Den Store Bagedyst betyder travlhed hos bageudstyrseksperterne KopK, forventer øge... Læs mere!

Når Red Barnets indsamlere på søndag d. 6. september går på gaden, kan danskerne nøjes med at hive mobiltelefo... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Hver 5. studerende er dårligere stillet til eksamen. De kæmper nemlig ikke blot med pensum, men også med polle... Læs mere!