Nu kan alle danskere igen lytte med, når radioværten Søren Dahl sammen med YouSee inviterer kendte danskere ind på Cafe Hack til en snak om aktuelle emner. Formatet er nyt, men glæden ved at fortælle historier den samme.

Nu kan alle danskere igen lytte med, når radioværten Søren Dahl sammen med YouSee inviterer kendte danskere ind på Cafe Hack til en snak om aktuelle emner. Formatet er nyt, men glæden ved at fortælle historier den samme.
Nu kan alle danskere igen lytte med, når radioværten Søren Dahl sammen med YouSee inviterer kendte danskere ind på Cafe Hack til en snak om aktuelle emner. Foto: Cathrine Ertmann

Søndag den 9. april er der premiere på et nyt program med tidligere ”Cafe Hack”-vært, Søren Dahl. Her vil han igen invitere kendte danskere ind til en snak på den aarhusianske cafe og fylde halvanden time med spændende samtaler og god musik. Alle kan lytte med – og radioværten håber, rigtig mange vil tage del i underholdningen.

”Vi sætter sammen med YouSee et helt nyt program i søen, men glæden ved at fortælle historier og møde nye mennesker er den samme som altid. Jeg har i 35 år rejst rundt i landet for at møde og tale med danskerne, og jeg elsker det,” siger Søren Dahl, der hver søndag vil være vært i programmet.

En del af optagelserne vil foregå på den legendariske Cafe Hack ved Aarhus Teater, som radioværten selv betegner som sit andet hjem. ”Jeg har arbejdet her siden 1987, så jeg har 30-års jubilæum i år,” bemærker han.

Søren Dahl er nysgerrig af natur og sætter stor pris på at møde danskere rundt om i landet. Derfor vil optagelserne fra tid til anden flytte ud, hvor tingene sker.

”Jeg glæder mig til at komme ud og møde folk i hele landet, og vi vil kigge ind i hvilke begivenheder, der optager danskerne i løbet af året. F.eks. kunne vi godt tænke os at sætte nogle af de danske krimiforfattere stævne på Krimimessen i Horsens Statsfængsel og et andet nyt tiltag er, at mad som tema også kommer til at fylde mere i de nye programmer,” fortæller radioværten.

Det nye samtaleprogram har endnu ikke fået et navn, men ud over masser af interessante samtaler både på cafeen og rundt i det danske land vil programmet også få en større musikalsk bredde, end det havde tidligere. De nye programmer er kommet i stand via et samarbejde mellem Søren Dahl og YouSee, og radioværten ser frem til at udkomme i et nyt format.

”Vi har et godt samarbejde med YouSee og er glade for, at vi sammen med Danmarks største underholdningsdistributør kan gøre programmet tilgængelig for alle danskere. Vi glæder os til igen at underholde vores lyttere og er også spændte på at tage et skridt ind i fremtiden med både nyt format og nye platforme,” siger Søren Dahl.

Nye platforme og fokus på godt indhold

Alle danskere kan lytte til det nye program på Facebook, og YouSee-kunder kan også lytte til det på deres infokanal eller via YouSee Musik-appen. Christian Morgan, mediedirektør i YouSee, glæder sig over, at alle danskere får mulighed for at høre programmet, men tilkendegiver det selvfølgelig kan kræve lidt tilvænning, hvis man ikke er vant til at lytte til programmer digitalt.

”Jeg er rigtig glad for, at vi kan tilbyde alle danskerne at lytte med til Sørens nye program. Vi ved, at rigtig mange danskerevar kede af at miste ”Cafe Hack”, og jeg glæder mig over, at de nu igen kan lytte til Søren og hans interessante samtaler med kendte danskere. Jeg er klar over, at det for mange er helt nyt at skulle lytte med via Facebook eller en app. Derfor laver vi en række brugervenlige introduktionsvideoer og håber på, at vi på denne måde kan være med til at hjælpe danskerne til at tage endnu et skridt ind i den digitale verden,” siger Christian Morgan.

I starten af februar kunne YouSee afsløre, at alle deres tv-kunder kan se NRK3 og dermed følge med i fjerde sæson af den populære norske ungdomsserie SKAM. Samtaleprogrammet rammer en anden gruppe kunder end de typisk lidt yngre SKAM-fans.

”Vi har kunder i alle aldre, og hvor muligheden for at se fjerde sæson af SKAM nok især skabte glæde hos de yngre, så var ”Cafe Hack” et populært program hos den lidt ældre målgruppe. Vi vil gerne levere godt og unikt indhold til alle vores kunder, og samarbejdet med Søren Dahl skaber forhåbentlig glæde blandt vores lidt ældre kunder. At vi så har mulighed for at give alle danskere mulighed for at lytte med, gør det jo blot endnu bedre,” siger Christian Morgan fra YouSee.


Flere nyheder

Nu kommer hynden, der får dig til at blive til en omgang mere. Læs mere!

Træningsprogram øger læsehastighed med 50 procent Læs mere!

De fleste har prøvet at åbne en flaske vin, drikke tre glas, og hælde resten i vasken. Men det skal være slut ... Læs mere!

Christmas Collectibles-serien har længe været en tradition hos Georg Jensen - en årlig hyldest til julen og al... Læs mere!

Udsigten til en ny sæson af Den Store Bagedyst betyder travlhed hos bageudstyrseksperterne KopK, forventer øge... Læs mere!

Når Red Barnets indsamlere på søndag d. 6. september går på gaden, kan danskerne nøjes med at hive mobiltelefo... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Hver 5. studerende er dårligere stillet til eksamen. De kæmper nemlig ikke blot med pensum, men også med polle... Læs mere!