Den 2 år gamle iværksætter virksomhed Washa, der på under 48 timer afhenter, vasker og leverer dit vasketøj til dit dørtrin, vil gøre livet lettere for de ældre.

Den 2 år gamle iværksætter virksomhed Washa, der på under 48 timer afhenter, vasker og leverer dit vasketøj til dit dørtrin, vil gøre livet lettere for de ældre.
De seneste måneder har man i Washa oplevet, at flere og flere personer over 60 år har oprettet en bruger på deres platform.

Bor man i København, kan det med vasketøjet godt være en smule bøvlet. Har man ikke en vaskemaskine i lejligheden, skal man enten en tur i vaskekælderen eller ned på det lokale møntvaskeri. De fleste Københavnere kender sikkert rutinen, eller om ikke andet prøvet det et par gange – At tage turen fra fjerde sal med tre fyldte Ikea poser med vasketøj, ned i vaskekælderen og vaske, og tilbage i lejligheden med tøjet, når det er rent. En næsten umulig opgave for de mange ældre, der bor i København.

De seneste måneder har man i Washa oplevet, at flere og flere personer over 60 år har oprettet en bruger på deres platform. Brugerne over 60 har primært ønsket hjælp til vasketøjet, selvom man i Washa også tager sig af rensetøj. Mogens Andersen på 73 er en af dem, som for nyligt oprettede en bruger hos Washa.

”Jeg har i lang tid haft et stort besvær med vasketøjet. Jeg bor på tredje sal uden en vaskemaskine, så jeg vaskede alt mit tøj i vaskekælderen. Jeg har i længere tid forhørt mig i gennem venner og familie omkring et alternativ, men det var først for en måneds tid siden, at mit barnebarn anbefalede mig at prøve Washa. Washa har virkelig hjulpet mig med vasketjansen, og de bekymringer der var forbundet med vasketøjet, og så er Washas vaskehelte (red. chaufførerne) desuden ekstremt behjælpelige og rare.”

I Washa forstår man problematikken omkring vasketøjet for de ældre. Kommunikationsansvarlig hos Washa, Frederik Zacchi, forklarer, at man i længere tid har forsøgt at nå ud til de ældre for at gøre dem opmærksom på deres tilstedeværelse.

”Washa blev stiftet på baggrund af irritationer og bekymringer omkring vasketøj, så vi ved, at vasketøjet kan være en stor hovedpine for de fleste men specielt de ældre. Vi er en digital virksomhed, der primært markedsfører os over de sociale medier, men vi har måtte gå til andre midler for at nå ud til de ældre, da de ikke er helt så repræsenteret på de sociale medier som de yngre. Det handler i bund om grund om at gøre dem opmærksom på, at vi er her, da vi ved, at mange ældre godt kunne bruge hjælp til vasketøjet. I dag kan du få hjælp til stort set alt via nettet. Hvis vasketøjet er et problem for dig, så er der altså hjælp at hente."

Du lægger en bestilling hos Washa på deres hjemmeside, hvor du indtaster din adresse og tidspunktet du ønsker at få afhentet og leveret dit tøj. Prisen for at få vasket en pose med en kapacitet på 7 kg. vasketøj koster 199,-. Tøjet bliver efter vask foldet, så det er klart til at blive lagt direkte i skabet.


 
Flere nyheder

Nu kommer hynden, der får dig til at blive til en omgang mere. Læs mere!

Træningsprogram øger læsehastighed med 50 procent Læs mere!

De fleste har prøvet at åbne en flaske vin, drikke tre glas, og hælde resten i vasken. Men det skal være slut ... Læs mere!

Christmas Collectibles-serien har længe været en tradition hos Georg Jensen - en årlig hyldest til julen og al... Læs mere!

Udsigten til en ny sæson af Den Store Bagedyst betyder travlhed hos bageudstyrseksperterne KopK, forventer øge... Læs mere!

Når Red Barnets indsamlere på søndag d. 6. september går på gaden, kan danskerne nøjes med at hive mobiltelefo... Læs mere!

Der er mange faldgruber, når du dater på nettet, men hvis du bruger din sunde fornuft, kan du snildt styre ude... Læs mere!

Det svenske hard rock band Takida kommer til Pumpehuset på deres 20 års jubilæumsturné. Læs mere!

Ny undersøgelse viser, at både bilister og cyklister bryder færdselsreglerne ved skoler. Træn ruten til og fra... Læs mere!

Hver 5. studerende er dårligere stillet til eksamen. De kæmper nemlig ikke blot med pensum, men også med polle... Læs mere!