Da Apollo for et par år siden valgte at satse på Dubai og Emiraterne som ny charterdestination, var det et sats. Ville danskerne blive tiltrukket af ørkenstaten med de mange højhuse, temaparker og indbydende strande? Dubai og Emiraterne har dog vist sig at være en god investering, og Apollo opruster nu på destinationen, som tiltrækker gæster, der vil have det lille ekstra, hele året rundt.

Da Apollo for et par år siden valgte at satse på Dubai og Emiraterne som ny charterdestination, var det et sats. Ville danskerne blive tiltrukket af ørkenstaten med de mange højhuse, temaparker og indbydende strande? Dubai og Emiraterne har dog vist sig at være en god investering, og Apollo opruster nu på destinationen, som tiltrækker gæster, der vil have det lille ekstra, hele året rundt.
Dubai har vist sig at være en succes-satsning over forventning.

Dubai og Emiraterne er kendt som lidt af et slaraffenland for dem, der vil kombinere arabisk kultur, ørken og indkøb på overdådige markeder med alt, hvad hjertet kan begære, med skyskrabere, temaparker og strandliv. Og det er noget, mange danskere kan lide.

Ørkenstaten er således noget, der siden Apollo satsede på Dubai og Emiraterne som charterdestination i samarbejde med flyselskabet Emirates, som har tiltrukket mange danske rejsende.

Apollo barsler således med bl.a. er nyt Apollo Mondo Selected resort i Abu Dhabi og et nyt Apollo Sports luksushotel i Fujairah for den kommende efterårssæson.

Det er dog ikke kun Apollo, der opper sig, når det kommer til Dubai og omegn som destination. Området er i konstant udvikling, og bl.a. blomstrer nye temaparker hele tiden frem.

"Det er ingen tvivl om, at Dubai og Emiraterne er konstant foranderligt. Fra man besøger området den ene sæson, og til næste gang man tager afsted, er der altid sket noget nyt. Det gør, at man faktisk aldrig bliver helt færdig med at rejse dertil. Og de mange temaparker er noget af det, som der sker rigtigt meget på i øjeblikket, fordi alle de store franchises vil have en bid af Dubai. Det betyder, at der altid er noget at lave – særligt, hvis man rejser som familie,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Nye luksuriøse resorts

Mange danske rejsende har da også taget Dubai og Emiraterne så meget til sig, at de besøger destinationen som gengangere, og stamkunderne bliver flere og flere.

”Vi oplever en del familier, som udnytter den korte flyrejse og muligheden for at komme ned til sol og varme på et hvilket som helst tidspunkt på året mere end en gang og det til en pris, som ligner den, man fx finder på en pakkerejse til De Kanariske Øer. Det har bl.a. også gjort, at vi nu opruster på destinationen med vores Apollo Mondo koncepthoteller,” fortæller Glenn Bisgaard.

I Abu Dhabi vil man således finde et nyt Apollo Mondo Selected resort, som er kendt for at tilbyde høj standard i familievenlige omgivelser.

Al Raha Beach, som resortet hedder, ligger tæt på populære attraktioner som Ferrari World, den kommende Warner Bros Theme Park samt Yaz Water World. Og i bedste børnevenlige ånd spiser børn for kun 1 kr. under opholdet.

I Fujairah kan de, der ynder at kombinere ferie med træning, desuden nu booke sig ind på det helt nye Apollo Sports luksushotel Fairmont Fujairah Beach, hvor der er rig mulighed for at få sved på panden samtidigt med, at man vil opleve luksus, som kan være svær at komme i nærheden af mange andre steder i verden.

Apollo flyver fortsat med Emirates og verdens største fly (A380) med god benplads og fuld service fra København til Dubai tre gange om ugen.

Flere nyheder

Den klassiske landevejskro, Låsby Kro, er trådt ind i Small Danish Hotels. Dermed sætter hotelkæden endnu en b... Læs mere!

Hotels.com opfordrer danskere til blandt andet at vælge refunderbare bookinger. Læs mere!

Før Corona-pandemien lagde Norwegian an til et profitabelt 2020 og den bedste sommer nogensinde. Læs mere!

Den netop overståede sommer på Bornholm har slået alle rekorder. Læs mere!

Der er rift om parkeringspladserne i Københavns Lufthavn denne sommer. Læs mere!

Flere danskere sætter kurs mod Sverige, når familien skal på sommerferie. 2018 var det største danske turistår... Læs mere!

Naturskønne Costa Rica har fundet vej til danskernes ferieplaner. Det erfarer Jysk Rejsebureau. Læs mere!

Nordeuropas første internationale krydstogtkonference finder snart sted i København. Læs mere!

Som den første af forårets mange rutenyheder i Aarhus Airport er den nye direkte rute mellem Aarhus og Manches... Læs mere!

Trods det gode sommervejr blev 2018 et rekordår for den danske charterbranche. Læs mere!