Færre, men væsentligt bedre, hoteller samt et nyt Apollo Mondo Family hotel skal gøre Dubai og Emiraterne endnu mere attraktive for de danske Apollo rejsende.

Færre, men væsentligt bedre, hoteller samt et nyt Apollo Mondo Family hotel skal gøre Dubai og Emiraterne endnu mere attraktive for de danske Apollo rejsende.
At der bliver færre valgmuligheder i Dubai og de øvrige emirater for de rejsende, er dog udelukkende en god ting. Apollo lover nemlig, at de resorts, der vil blive udbudt i rejsevinterhalvåret, er et særligt kurrateret udvalg.

De Forenede Arabiske Emirater er kendt for de trimmede golfbaner, de perfekte strande og, ikke mindst, fejlfri hoteller. Derfor trimmer Apollo nu også deres produkt til De Forenede Arabiske Emirater således, at det kun er det bedste fra ørkenstaterne, der bliver tilbudt de danske rejsende denne vinter.

En del af de mere gængse resorts bliver derfor pillet af vinterrejseprogrammet til fordel for mere kapacitet på de resorts, som tilbyder den bedste pakke til gæsterne.

Samtidigt lancerer Apollo et helt nyt Apollo Mondo Family hotel i det 4+-stjernede Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras Al Khaimah.

Emiraterne fra den bedste side

At der bliver færre valgmuligheder i Dubai og de øvrige emirater for de rejsende, er dog udelukkende en god ting. Apollo lover nemlig, at de resorts, der vil blive udbudt i rejsevinterhalvåret, er et særligt kurrateret udvalg.

”Selvom vi har tilbudt rejser til Dubai som rejsemål i efterhånden en årrække, så er det stadig en nyere destination for os. Bl.a. fordi De Forenede Arabiske Emirater er en af ganske få destinationer, som hele tiden udvikler sig. Det er samtidigt en destination, der har været i kontant vækst blandt vores rejsende siden lanceringen. Derfor har vi nu også øget vores fokus på at vise området fra sin bedste side til vores gæster,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef.

Trimningen af Dubai som destination betyder bl.a. to helt nye 5-stjernede hoteller i Dubai samt et nyt Apollo Mondo Family hotel i Ras Al Khaimah med intet mindre end syv pools, direkte adgang til stranden, svømmeskole, børneklub og spa.

”Når man besøger Emiraterne, får man fornemmelsen af, at kun det bedste er godt nok. Så det skal vores hoteludbud naturligvis også være. Vi kan også se, det er det, vores rejsende vil have på destinationen, og at man rejser til Dubai med forventningen om at opleve noget helt særligt og ekstravagant,” fortæller Glenn Bisgaard, der også afslører, at en slankning af De Forenede Arabiske Emirater som destination fortsat giver de rejsende hele 27 hoteller at vælge imellem i Dubai alene. Herudover kommer Ajman, Ras Al Khaimah samt Abu Dhabi, som er mindre destinationer med samlet 17 resorts i vintersæsonen.

Rejsen til Dubai med Apollo denne vinter opereres fortsat i samarbejde med Emirates. Der er afgang fra København til Dubai hver mandag, onsdag og søndag hele vinterhalvåret og mulighed for mellem 3 og 14 dages rejselængde.

Flere nyheder

Den klassiske landevejskro, Låsby Kro, er trådt ind i Small Danish Hotels. Dermed sætter hotelkæden endnu en b... Læs mere!

Hotels.com opfordrer danskere til blandt andet at vælge refunderbare bookinger. Læs mere!

Før Corona-pandemien lagde Norwegian an til et profitabelt 2020 og den bedste sommer nogensinde. Læs mere!

Den netop overståede sommer på Bornholm har slået alle rekorder. Læs mere!

Der er rift om parkeringspladserne i Københavns Lufthavn denne sommer. Læs mere!

Flere danskere sætter kurs mod Sverige, når familien skal på sommerferie. 2018 var det største danske turistår... Læs mere!

Naturskønne Costa Rica har fundet vej til danskernes ferieplaner. Det erfarer Jysk Rejsebureau. Læs mere!

Nordeuropas første internationale krydstogtkonference finder snart sted i København. Læs mere!

Som den første af forårets mange rutenyheder i Aarhus Airport er den nye direkte rute mellem Aarhus og Manches... Læs mere!

Trods det gode sommervejr blev 2018 et rekordår for den danske charterbranche. Læs mere!