Efter fem års arbejde løftede David Beckham for nyligt sløret for en helt ny fodboldklub i Miami, der har fået licens til den bedste nordamerikanske liga fra 2020.

Efter fem års arbejde løftede David Beckham for nyligt sløret for en helt ny fodboldklub i Miami, der har fået licens til den bedste nordamerikanske liga fra 2020.
Er man ikke til fodbold, kan man nøjes med at nyde solen på Sunny Isles Beach.

Fra og med 2020 kan sportsinteresserede se fodbold på allerøverste amerikanske hylde i det solrige Miami, når David Beckhams nylancerede klub for første gang træder ind i den bedste nordamerikanske liga, Major League Soccer. Det står klart, efter at den tidligere Manchester United-spiller i begyndelsen af september bekræftede de længerevarende rygter om en endelig godkendelse og samtidig løftede sløret for klubbens navn: Club Internacional de Fútbol Miami.

Navnet, der både rummer engelsk, spansk, italiensk og portugisisk, skal repræsentere den mangfoldighed, som David Beckham og hans stab mener, Miami repræsenterer.

- Club Internacional de Fútbol Miami er et navn, som hylder den utrolige energi, der hersker i en af verdens mest spændende byer. En by, der er mangfoldig, passioneret og ambitiøs. En by, der har taget imod mig og mange andre med åbne arme. Vores klub vil være et hjem for alle, uanset hvor de er fra, lyder det fra klubejer David Beckham.

Klubbens ejerkreds består foruden David Beckham af en række forretningsmænd. Sammen har de siden 2013 arbejdet på at få et Miami-hold i den bedste nordamerikanske liga, hvilket nu er lykkedes med virkning fra 2020. Klubbens permanente stadion, der kommer til at hedde Miami Freedom Park, vil dog efter planen først stå klar engang i 2021, da der stadig arbejdes på at finde en lokation.

Sportsfans, der besøger Miami inden 2020, har mulighed for at forsøde ventetiden med en lang række andre sportsoplevelser såsom basketball-holdet Miami Heat, football-heltene fra Miami Dolphins og ikke mindst ishockey-holdet Florida Panthers, der har hjemme i Fort Lauderdale nord for Miami. Vil man opleve en baseball-kamp, har Miami også her sit eget hold: Miami Marlins.

Flere nyheder

Den klassiske landevejskro, Låsby Kro, er trådt ind i Small Danish Hotels. Dermed sætter hotelkæden endnu en b... Læs mere!

Hotels.com opfordrer danskere til blandt andet at vælge refunderbare bookinger. Læs mere!

Før Corona-pandemien lagde Norwegian an til et profitabelt 2020 og den bedste sommer nogensinde. Læs mere!

Den netop overståede sommer på Bornholm har slået alle rekorder. Læs mere!

Der er rift om parkeringspladserne i Københavns Lufthavn denne sommer. Læs mere!

Flere danskere sætter kurs mod Sverige, når familien skal på sommerferie. 2018 var det største danske turistår... Læs mere!

Naturskønne Costa Rica har fundet vej til danskernes ferieplaner. Det erfarer Jysk Rejsebureau. Læs mere!

Nordeuropas første internationale krydstogtkonference finder snart sted i København. Læs mere!

Som den første af forårets mange rutenyheder i Aarhus Airport er den nye direkte rute mellem Aarhus og Manches... Læs mere!

Trods det gode sommervejr blev 2018 et rekordår for den danske charterbranche. Læs mere!