Rejsearrangøren BENNS, der er markedsleder inden for oversøiske autocamperrejser, tilbyder nu også leje af autocampere på vores eget kontinent.

Rejsearrangøren BENNS, der er markedsleder inden for oversøiske autocamperrejser, tilbyder nu også leje af autocampere på vores eget kontinent.
Nu bliver det nemmere at udforske Europas mange rejsemål på egen hånd.

Autocampere har de seneste år vundet indpas som kombineret transportmiddel og overnatningssted, når danskerne holder ferie i USA, Canada, Australien eller New Zealand. Men nu kan man også udforske flere af de mange spændende rejsemål på vores eget kontinent, mens man nyder friheden ved et rullende hotelværelse. Rejsearrangøren BENNS, der er markedsleder inden for oversøiske autocamperferier, har nemlig netop lanceret muligheden for at tage på ferie i autocamper gennem Europa.

- Vi har mange kunder, der har elsket at rejse med autocamper på flere forskellige rejsemål og på den baggrund efterspørger en lignende ferieoplevelse tættere på Danmark. Samtidig har vi generelt oplevet en stigende interesse for autocamperferier: I 2018 havde vi en gennemsnitlig stigning på 15 pct. i vores salg af autocamperferier sammenlignet med året før. Og kigger man på salget af autocampere i Danmark, er det også vækstet med 20 pct. inden for de seneste par år. Så det er virkelig en rejseform, der hitter i øjeblikket, forklarer Karsten Lind, Business Manager hos BENNS, der har skræddersyet rejser til danskerne siden 1963.

Tættere på naturen og hinanden

At autocampere vinder flere og flere danske feriehjerter skyldes ifølge Karsten Lind flere faktorer:

- For mange handler det om at være tættere på naturen, når man rejser. For børnefamilier handler det også meget om at være sammen på en mere analog måde - uanset hvad man ellers har af forskelligartede interesser i hverdagen. Der er jo ret begrænset plads i en autocamper, så det er svært at sidde i forskellige rum med hver sin skærm, som man måske har tendens til derhjemme. I stedet ender man oftere med at sidde sammen og snakke om de ting, man har oplevet i løbet af dagen. Det, synes jeg selv, er fedt. Samtidig giver en autocamper fuld frihed. Man skal ikke planlægge efter, at man skal være tilbage på hotellet til sengetid - man har jo sit "hotelværelse" med sig hele tiden. Og så er det ikke mindst nemt: Man skal ikke pakke sin kuffert, hver gang man rejser fra sted til sted, forklarer han.

Ruteforslag på vej

Er man fristet til at cruise ned gennem Europa i sommerferien, er der allerede nu mulighed for at booke en europæisk autocamper hos BENNS. Og inden længe kan man på rejsearrangørens hjemmeside også finde en række rejseforslag med inspiration til ruter samt praktisk information.

- Vi er i fuld gang med at sammensætte forslag til rejseplaner og -ruter af forskellig varighed. Samtidig kan man også snart finde et overblik over ofte stillede spørgsmål og praktiske oplysninger om de forskellige europæiske lande - fx hvor man må overnatte på rastepladser, og hvor man ikke må, fortæller Karsten Lind om den nye feriemulighed, der uanset ønske til rute og retning vil have udgangspunkt i Hamborg:

- Det er relativt dyrt at leje en autocamper i Danmark. Derfor har vi fundet en samarbejdspartner i Hamborg, der er nem at komme til både med tog og i bil, slutter han.

Praktisk information

Prisen for et europæisk autocamper-eventyr er nogenlunde tilsvarende prisen for leje af autocamper i USA, Canada, Australien og New Zealand, vurderer BENNS. Til gengæld sparer man både flybilletterne samt den ene hotelovernatning, der i flere lande er et krav, før man må afhente sin camper.

I juni måned koster en autocamper med plads til fire personer cirka 13.500 kr. for 14 dages leje.

Flere nyheder

Den klassiske landevejskro, Låsby Kro, er trådt ind i Small Danish Hotels. Dermed sætter hotelkæden endnu en b... Læs mere!

Hotels.com opfordrer danskere til blandt andet at vælge refunderbare bookinger. Læs mere!

Før Corona-pandemien lagde Norwegian an til et profitabelt 2020 og den bedste sommer nogensinde. Læs mere!

Den netop overståede sommer på Bornholm har slået alle rekorder. Læs mere!

Der er rift om parkeringspladserne i Københavns Lufthavn denne sommer. Læs mere!

Flere danskere sætter kurs mod Sverige, når familien skal på sommerferie. 2018 var det største danske turistår... Læs mere!

Naturskønne Costa Rica har fundet vej til danskernes ferieplaner. Det erfarer Jysk Rejsebureau. Læs mere!

Nordeuropas første internationale krydstogtkonference finder snart sted i København. Læs mere!

Som den første af forårets mange rutenyheder i Aarhus Airport er den nye direkte rute mellem Aarhus og Manches... Læs mere!

Trods det gode sommervejr blev 2018 et rekordår for den danske charterbranche. Læs mere!