Hvorfor nøjes, når kalenderen endelig står på ferie? Det synes flere danskere at have tænkt, da de satte sig til tasterne for at bestille årets vinterrejse. Apollo har således solgt 58 pct. flere rejser med et 5-stjernet hotel som indlogering til årets vinterferie sammenlignet med vintersæsonen sidste år. Specielt på rejser til Gran Canaria er der skruet op for graden af ferieluksus.

Hvorfor nøjes, når kalenderen endelig står på ferie? Det synes flere danskere at have tænkt, da de satte sig til tasterne for at bestille årets vinterrejse. Apollo har således solgt 58 pct. flere rejser med et 5-stjernet hotel som indlogering til årets vinterferie sammenlignet med vintersæsonen sidste år. Specielt på rejser til Gran Canaria er der skruet op for graden af ferieluksus.
De helt store trækplastre, når det gælder de 5-stjernede ferier, er Gran Canaria, Dubai samt Madeira.

Vinterferie rimer på luksus. Mens pris normalt er noget, som de fleste danskere skeler til, når de bestiller årets ferie, så har det tilsyneladende spillet en mindre rolle i år, da vinterens soldestination skulle lægges i kurven.

I hvert tilfælde kan Apollo melde om en stor stigning i salget af rejser med 5-stjernet luksus som destination for årets vinterrejse.

Antallet af solgte vinterrejser toppet med 5-stjernet overnatning er således steget med rundt regnet 60 pct. sammenlignet med sidste vinter – og det selvom til salg-skiltet endnu hænger funklende i døren hos rejsearrangøren.

Det er specielt de solsikre rejsedestinationer, som står for stigningen i salget.

De helt store trækplastre, når det gælder de 5-stjernede ferier, er således Gran Canaria, Dubai samt Madeira.

Alt sammen destinationer, hvor man kan være (næsten) sikret, at solen vil skinne på ens paraplydrink – også selvom rejsen går dertil i perioden november til februar.

”De Kanariske Øer har længe været det helt store vinterhit, men Dubai lokker også flere og flere – og når man rejser til disse destinationer, mens der er regn og slud herhjemme, så er tendensen lige nu, at man gerne vil have lidt ekstra for sine feriepenge,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Øje for Dubai som vinterdestination
Mens De Kanariske Øer er en velkendt og vellidt ferieklassiker blandt danskerne, så er Dubai nyere i chartersammenhænge. Men det holder ikke solhungrende rejsende tilbage.

”Der er rigtig godt gang i Dubai som vinterdestination lige nu! Men Dubai er også en by i konstant udvikling, og alene det seneste år er der sket utroligt meget, som gør Dubai og omegn til en endnu mere familievenlig destination – heriblandt åbningen af de nye store temaparker; bl.a. Legoland Dubai. Her til den kommende vintersæson bliver der åbnet endnu flere temaparker, som vil gøre, at man som børnefamilie ikke behøver at sidde stille en eneste gang på sin ferie,” lyder det fra Glenn Bisgaard.

Ud over Gran Canaria, Dubai og Madeira går mange 5-stjernede ferier også til bl.a. Lanzarote, Tenerife, Phuket samt Fuerteventura.

Flere nyheder

Den klassiske landevejskro, Låsby Kro, er trådt ind i Small Danish Hotels. Dermed sætter hotelkæden endnu en b... Læs mere!

Hotels.com opfordrer danskere til blandt andet at vælge refunderbare bookinger. Læs mere!

Før Corona-pandemien lagde Norwegian an til et profitabelt 2020 og den bedste sommer nogensinde. Læs mere!

Den netop overståede sommer på Bornholm har slået alle rekorder. Læs mere!

Der er rift om parkeringspladserne i Københavns Lufthavn denne sommer. Læs mere!

Flere danskere sætter kurs mod Sverige, når familien skal på sommerferie. 2018 var det største danske turistår... Læs mere!

Naturskønne Costa Rica har fundet vej til danskernes ferieplaner. Det erfarer Jysk Rejsebureau. Læs mere!

Nordeuropas første internationale krydstogtkonference finder snart sted i København. Læs mere!

Som den første af forårets mange rutenyheder i Aarhus Airport er den nye direkte rute mellem Aarhus og Manches... Læs mere!

Trods det gode sommervejr blev 2018 et rekordår for den danske charterbranche. Læs mere!