Norwegians internationale satsning fortsætter. En fuldbooket 787 Dreamliner lettede for første gang i slutningen af juli fra New York mod Paris, og nu flyver selskabet også fra Paris til New York. Der er også lanceret flyvninger mellem Paris og Los Angeles, samt Paris og Fort Lauderdale. Efterspørgslen har været rigtig god på begge sider af Atlanten.

Norwegians internationale satsning fortsætter. En fuldbooket 787 Dreamliner lettede for første gang i slutningen af juli fra New York mod Paris, og nu flyver selskabet også fra Paris til New York. Der er også lanceret flyvninger mellem Paris og Los Angeles, samt Paris og Fort Lauderdale. Efterspørgslen har været rigtig god på begge sider af Atlanten.
Norwegian har i dag otte 787-8 Dreamliner og tre af den større model 787-9 Dreamliner.

Norwegians langdistanceruter mellem Frankrig og USA er i gang. Fredag aften lettede en fuldbooket Dreamliner fra Paris (CDG) og satte kursen mod New York (JFK) for første gang. Dette er den første af i alt tre nye langdistanceruter, der bliver lanceret mellem Frankrig og USA. I morgen starter Norwegian flyvninger mellem Paris og Los Angeles, og 4. august har selskabet første flyvning mellem Paris og Fort Lauderdale, Florida.

”For at konkurrere i global luftfart er det vigtigt at opbygge en robust, international virksomhed. I dag har vi en stor tilstedeværelse i London Gatwick og i JFK-lufthavnen i USA. Med Paris på langdistancekortet kan vi tilbyde endnu flere rejsende på begge sider af Atlanten muligheden for at flyve komfortabelt til en lav pris. De nye ruter mellem Paris og USA er blevet virkelig godt modtaget af både franskmænd og amerikanere”, siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Norwegian har i dag otte 787-8 Dreamliner og tre af den større model 787-9 Dreamliner. Både H.C. Andersen og Victor Borge pryder haleroret på to af Norwegians langdistancefly. Inden for bare fire år vil Norwegian have 42 787 Dreamliner i langdistanceflåden.

Fra Københavns Lufthavn har Norwegian afgange til de amerikanske byer New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Las Vegas og Orlando. Flyselskabet flyver også til Puerto Rico og Sankt Croix i Caribien samt til Thailands hovedstad, Bangkok.

Fakta om Norwegians langdistanceruter fra København:
København (CPH) – New York (JFK): fire ugentlige afgange
København (CPH) – Los Angeles (LAX): tre ugentlige afgange
København (CPH) – Fort Lauderdale (FLL): to ugentlige afgange
København (CPH) – Las Vegas (LAS): en ugentlig afgang
København (CPH) – Orlando (MCO): en ugentlig afgang
København (CPH) – Skt. Croix (STX): en ugentlig afgang
København (CPH) – Puerto Rico (SJU): en ugentlig afgang
København (CPH) – Boston (BOS): en ugentlig afgang
København (CPH) – Bangkok (BKK): en ugentlig afgang

Flere nyheder

Den klassiske landevejskro, Låsby Kro, er trådt ind i Small Danish Hotels. Dermed sætter hotelkæden endnu en b... Læs mere!

Hotels.com opfordrer danskere til blandt andet at vælge refunderbare bookinger. Læs mere!

Før Corona-pandemien lagde Norwegian an til et profitabelt 2020 og den bedste sommer nogensinde. Læs mere!

Den netop overståede sommer på Bornholm har slået alle rekorder. Læs mere!

Der er rift om parkeringspladserne i Københavns Lufthavn denne sommer. Læs mere!

Flere danskere sætter kurs mod Sverige, når familien skal på sommerferie. 2018 var det største danske turistår... Læs mere!

Naturskønne Costa Rica har fundet vej til danskernes ferieplaner. Det erfarer Jysk Rejsebureau. Læs mere!

Nordeuropas første internationale krydstogtkonference finder snart sted i København. Læs mere!

Som den første af forårets mange rutenyheder i Aarhus Airport er den nye direkte rute mellem Aarhus og Manches... Læs mere!

Trods det gode sommervejr blev 2018 et rekordår for den danske charterbranche. Læs mere!