Den klassiske landevejskro, Låsby Kro, er trådt ind i Small Danish Hotels. Dermed sætter hotelkæden endnu en brik på hotelkortet i Østjylland.

Den klassiske landevejskro, Låsby Kro, er trådt ind i Small Danish Hotels. Dermed sætter hotelkæden endnu en brik på hotelkortet i Østjylland.
Den klassiske landevejskro, Låsby Kro, er blevet en del af hotelkæden Small Danish Hotels. Kroen midt mellem Aarhus og Silkeborg er et oplagt sted for en get-away for to, som vil nyde lige dele natur og storby.

Small Danish Hotels øger sin repræsentation i det østjyske og tilføjer endnu en charmerende dansk kro til kæden, der rummer kroer, hoteller samt slotte- og herregårde i hele Danmark. Det er Låsby Kro, der med sin hyggelige atmosfære og nostalgiske fremtoning, lever op til alle associationer, der ligger i ordet kro. Kroen, der tidligere har været medlem, er nu tilbage under Small Danish Hotels faner, og målet er at få del i turismetilvæksten i Aarhusregionen.

”Vi oplever en stigende interesse for Aarhus og Søhøjlandet. Vi har flere hoteller i området allerede, men Låsby Kro kommer ind med et charmerende sted, der taler ind i kædens oprindelige kerne. Der er et stort publikum, som netop søger den autentiske krooplevelse, hvor man nærmest træder ind i en tidslomme. Kroen ligger i smørhullet af Danmarks måske smukkeste natur med søer, skove og ”bjerge”, og samtidig er Danmarks næststørste by lige inden for rækkevidde. Det er et stærkt match til dem, som søger både den uspolerede natur, outdoor- og cykelaktiviteter i kombination med byoplevelser i international kaliber,” siger Jørgen Christensen, som er direktør i Small Danish Hotels.

Låsby Kro, der bærer kongekroen, dateres helt tilbage til 1870, men selv om nostalgien er bevaret, har kroen været underlagt flere renoveringer gennem tiden, ikke mindst med den nuværende ejer, Peter Have, ved roret. Peter Have har drevet kroen siden 2014 og fik sit navn på skødet i 2016. Senest er alle badeværelser blevet renoveret, og corona-tiden er brugt til at give kroen en udvendig make-over og skifte alle vinduer. Kroejeren genoptager medlemskabet i Small Danish Hotels for at sætte en ny kurs for Søhøjlandskroen.

”Vi er i gang med et gearskifte, hvor vi sætter endnu mere fokus på ophold for typisk voksne par, der vil slippe hverdagsrumlen for et par dage. Det er en målgruppe, som Small Danish Hotels har rigtigt godt fat i, så vi forventer, at det giver bonus i vores belægningsstatistik. Samtidig betyder vores beliggenhed tæt ved alfarvej, at forretningsrejsende nemt kan komme til og fra kroen. I sidste ende handler det om at give kroen en stærkere position i markedet via Small Danish Hotels’ kanaler og øge omsætningen,” siger Peter Have, som er kroejer på Låsby Kro.

Kromanden ser også frem til at rede op til flere udenlandske gæster. I dag er det mest danskere, som hopper under dynen i krosengene, mens norske, svenske, hollandske og tyske gæster tegner sig for cirka 25 procent under højsæsonen i et normalt ikke-virus-påvirket år.

Låsby Kro er godt placeret i forhold til Small Danish Hotels’ stigende fokus på aktiv ferie, herunder cykelferie. Det cykelvenlige terræn falder i god jord hos danskerne, men tiltrækker i særdeleshed også udenlandske turister fra særligt Tyskland, Norge, Sverige og Holland.

Flere nyheder

Hotels.com opfordrer danskere til blandt andet at vælge refunderbare bookinger. Læs mere!

Før Corona-pandemien lagde Norwegian an til et profitabelt 2020 og den bedste sommer nogensinde. Læs mere!

Den netop overståede sommer på Bornholm har slået alle rekorder. Læs mere!

Der er rift om parkeringspladserne i Københavns Lufthavn denne sommer. Læs mere!

Flere danskere sætter kurs mod Sverige, når familien skal på sommerferie. 2018 var det største danske turistår... Læs mere!

Naturskønne Costa Rica har fundet vej til danskernes ferieplaner. Det erfarer Jysk Rejsebureau. Læs mere!

Nordeuropas første internationale krydstogtkonference finder snart sted i København. Læs mere!

Som den første af forårets mange rutenyheder i Aarhus Airport er den nye direkte rute mellem Aarhus og Manches... Læs mere!

Trods det gode sommervejr blev 2018 et rekordår for den danske charterbranche. Læs mere!

Stena Line kan nu sætte tjek ved endnu en milepæl i rederiets investeringsprogram for deres internationale flå... Læs mere!