Mallorca er populær som aldrig før, og især blandt skandinaver er den baleariske ø i høj kurs.

Mallorca er populær som aldrig før, og især blandt skandinaver er den baleariske ø i høj kurs.
Svenskerne køber især huse i Palmabugten og områderne Part Forana, Deiá og Valldemossa på øens vestkyst, hvor naturen og udsigterne er enestående.

Foruden øgede fly- og hotelbookinger mærkes dette også på ejendomsmarkedet, hvor andelen af svenskere, der har købt ejendom på Mallorca, er steget med hele 80 % siden 2013.

Svenskerne køber især huse i Palmabugten og områderne Part Forana, Deiá og Valldemossa på øens vestkyst, hvor naturen og udsigterne er enestående.

“Svenskerne er blevet den tredje største gruppe i forhold til at købe ejendomme på Mallorca efter englændere og tyskere. Mallorca er igen blevet atrraktiv og trendy, og det tiltaler mange skandinaver, der går med planer om at købe et `andet hjem´ i udlandet” udtaler Torkel Hellberg, som arbejder med Mallorca hos det svenske mæglerfirma Fastighetsbyran.

Den stigende interesse falder fint sammen med nye transportmuligheder til Mallorca. I juni 2016 åbnede flyselskabet Norwegian således en række nye ruter til Son Sant Joan lufthavnen i Palma. Foruden Stockholm og Gøteborg flyves der bl.a. fra og til København, Oslo, Stavanger og London.

Mallorca Sotheby's International Realty tilbyder luksusejendomme på hele Mallorca både til salg og udlejning.

Flere nyheder

Den klassiske landevejskro, Låsby Kro, er trådt ind i Small Danish Hotels. Dermed sætter hotelkæden endnu en b... Læs mere!

Hotels.com opfordrer danskere til blandt andet at vælge refunderbare bookinger. Læs mere!

Før Corona-pandemien lagde Norwegian an til et profitabelt 2020 og den bedste sommer nogensinde. Læs mere!

Den netop overståede sommer på Bornholm har slået alle rekorder. Læs mere!

Der er rift om parkeringspladserne i Københavns Lufthavn denne sommer. Læs mere!

Flere danskere sætter kurs mod Sverige, når familien skal på sommerferie. 2018 var det største danske turistår... Læs mere!

Naturskønne Costa Rica har fundet vej til danskernes ferieplaner. Det erfarer Jysk Rejsebureau. Læs mere!

Nordeuropas første internationale krydstogtkonference finder snart sted i København. Læs mere!

Som den første af forårets mange rutenyheder i Aarhus Airport er den nye direkte rute mellem Aarhus og Manches... Læs mere!

Trods det gode sommervejr blev 2018 et rekordår for den danske charterbranche. Læs mere!